νεκρος

Ενας φιλος μου ειδε τον πεθαμενο παππου του να του δειχνει ενα μνημα και να του λεει οτι αυτος ειναι ο ταφος σου. Διπλα στον ταφο ηταν μια ξανθια γυναικα που εκλεγε και ηταν χαλια, ο παππους του ειπε "κοιτα εκει " και ο φιλος μου ειπε το ονομα της γυναικας του ο παππους του ειπε " οχι " κοιτα καλυτερα..και ημουν εγω. ο φιλος μου ειπε " θα της περασει" και ο παππους απαντησε " 4 χρονια ειναι ετσι " επισης ο φιλος μου ειδε οτι φορουσε κοκκινα ρουχα και το ιδιο βραδυ τον ειδα στον υπνο μου με κοκκινα ρουχα...θα παθει κατι ?
maria

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Γενικά, αν δεις σφαγείο με σφαγμένα ζώα θα έχεις κάποιες δυσκολίες αλλά τα πράγματα στα οικονομικά θα φτιάξουν.

Αν ονειρευτείς να σφάζουν ζώα μπροστά σου τότε όλες σου οι οικονομικές υποθέσεις σου θα πάνε καλά.

Αν ακούσεις ζώα να κλαίνε και να φωνάζουν όταν τα σφάζουν θα έχεις ερωτική απογοήτευση.

Τα λιβάδια σαν σύμβολο υποδηλώνουν την ηρεμία και την ευτυχία. Κάπως έτσι ερμηνεύει και ο ονειροκρίτης τα όνειρα με λιβάδι.

Τα όνειρα με χορό θεωρούνται οιωνοί και σημάδια του έρωτα και του πάθους, ειδικά αν ο χορός είναι το ερωτικότατο τάνγκο.

Αν δεις όνειρο με κάποιο φιλικό ή συγγενικό πρόσωπο να είναι άρρωστο να ξέρεις ότι το πρόσωπο αυτό θα γίνει καλά.

Aν όμως δεις ότι τον άρρωστο αυτόν τον φέρνουν για ανάρρωση στο σπίτι, σύμφωνα με τον ονειροκρίτη σημαίνει πως δεν θα γίνει γρήγορα καλά.

Ο καρκίνος είναι μια από τις πιο άσχημες αρρώστιες που ταλαιπωρούν τον άνθρωπο. Όλοι λίγο πολύ έχουμε κάποιον γνωστό ή συγγενή με αυτήν την ασθένεια και είναι λογικό να βλέπουμε όνειρα με καρκίνο. Τι σημαίνουν όμως και πως εξηγεί ο ονειροκρίτης τον καρκίνο;

Η τράπουλα είναι ένα φαινομενικά αθώο παιχνίδι, που όμως πολύ συχνά έχει καταστρέψει ανθρώπους λόγω του τζόγου. Πως εξηγεί ο ονειροκρίτης τα όνειρα με τράπουλα και χαρτοπαιξία;