εντομο

ειδα στον υπνο μου οτι εβγαζα απο το αυτι μου ενα εντομο (τζιβινι το λεμε στα μερη μου) και ενω νομιζα οτι ηταν μονο ενα αυτα ηταν 2-3 ξυπνησα με πονο στο αυτι μου
μαργαριτα

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Το μουγκρητό είναι φυσιολογική έκφραση ανθρώπων και ζώων και μπορεί να είναι από δυσκολίες αλλά μερικές φορές και από ευχαρίστηση...

Σύμφωνα με τον ονειροκρίτη, όπως και να τα ονειρευτείς τα ερπετά, είναι κακό όνειρο γιατί πάντοτε είναι σημάδι προδοσίας, συκοφαντίας και φιλονικίας.

Τα μάτια είναι ο καθρέφτης της ψυχής του ανθρώπου, λένε κάποιοι, και το μάτι στο όνειρο είναι πολύ ισχυρό σύμβολο σύμφωνα με τον ονειροκρίτη. Αλλες φορές έχουν καλή ερμηνεία άλλες φορές όχι.

H μητέρα είναι σύμβολο ευμάρειας, τύχης, προστασίας και οικογενειακής γαλήνης. Δείχνει το πρακτικό πνεύμα του ανθρώπου και τη ροπή του στην κανονικότητα. Διαβάστε πως εξηγεί ο ονειροκρίτης τη μητέρα στα όνειρά μας.

Κατά τον ονειροκρίτη, τα όνειρα με βατόμουρα δεν καθόλου καλοί οιωνοί.

Αν ονειρευτείτε απλώς βατόμουρα, να περιμένετε αναποδιές στις δουλειές σας.

Αν δείτε στο όνειρό σας ότι μαζεύετε βατόμουρα, είναι προμήνυμα ατυχίας και μπλεξιμάτων.

Όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά λέει ο λαός και αυτό ακριβώς ισχύει και για τα όνειρα με καπνό. Είναι άσχημα και συνήθως προμηνύουν κακές εξελίξεις.