ΦΥΓΗ - ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ

ΕΙΔΑ ΟΝΕΙΡΟ ΟΤΙ ΥΠΗΡΧΕ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ ΜΕΓΑΛΗ, ΦΑΣΑΡΙΑ, ΠΟΛΥΣ ΚΟΣΜΟΣ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΦΥΓΩ ΕΨΑΧΝΑ ΤΟΝ ΣΥΖΥΓΟ ΜΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΕΙΔΑ ΤΟΝ ΣΥΖΥΓΟ ΜΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΦΩΝΑΖΕΙ: ΠΟΥ ΠΑΣ ΓΥΡΝΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΙΣΩ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΧΩΡΙΣΟΥΜΕ ΣΕ ΑΓΑΠΩ!!!
ΕΦΗ

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά λέει ο λαός και αυτό ακριβώς ισχύει και για τα όνειρα με καπνό. Είναι άσχημα και συνήθως προμηνύουν κακές εξελίξεις.

Οι κροκόδειλοι και οι αλιγάτορες είναι φοβερά ζώα και απίστευτα φονικοί κυνηγοί. Ποτέ δεν μπορούν να γίνουν φίλοι του ανθρώπου και αντίστοιχα ένα όνειρο με κροκόδειλους ποτέ δεν μπορεί να είναι καλός οιωνός.

Το άρωμα είναι ένα σύμβολο του θέλητρου, όργανο της αποπλάνησης και του έρωτα. Είναι χαρακτηριστικό ότι είναι συνώνυμο της μοσχοβολιάς και της ευωδίας.

Τα όνειρα με αεροπλάνα έχουν διαφορετικές ερμηνείες ανάλογα με το τι κάνεις στο όνειρό σου: αν ανεβαίνεις, κατεβαίνεις, ή αν ταξιδεύεις ή απλά βλέπεις αεροπλάνο να πετά.

Τα όνειρα με πόρτα έχουν διαφορετικές ερμηνείες ανάλογα με το πως θα δούμε την πόρτα και τι είδους θα είναι. Διαβάστε αναλυτικά πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με πόρτες.

Ο ονειροκρίτης υποστηρίζει ότι αν ονειρευτείς έρημο είναι προειδοποίηση για μεγάλη απογοήτευση ή λύπη που θα σε βρει.

Ειδικότερα, αν ονειρευτείς ότι είσαι ολομόναχος στην έρημο, θα διακόψεις πολύ γρήγορα τον ερωτικό σου δεσμό.