ΦΥΓΗ - ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ

ΕΙΔΑ ΟΝΕΙΡΟ ΟΤΙ ΥΠΗΡΧΕ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ ΜΕΓΑΛΗ, ΦΑΣΑΡΙΑ, ΠΟΛΥΣ ΚΟΣΜΟΣ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΦΥΓΩ ΕΨΑΧΝΑ ΤΟΝ ΣΥΖΥΓΟ ΜΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΕΙΔΑ ΤΟΝ ΣΥΖΥΓΟ ΜΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΦΩΝΑΖΕΙ: ΠΟΥ ΠΑΣ ΓΥΡΝΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΙΣΩ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΧΩΡΙΣΟΥΜΕ ΣΕ ΑΓΑΠΩ!!!
ΕΦΗ

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Ο λογιστής και γενικά οι δουλειές με αριθμούς είναι απαραίτητες για να κρατάμε τα οικονομικά άρα και τη ζωή μας σε τάξη. Τι σημαίνει στα όνειρα;

Κατά τον ονειροκρίτη, αν δεις λογιστή στο όνειρό σου, αυτό πιθανώς να φανερώνει πως οι δουλειές σου θέλουν οργάνωση και τα οικονομικά σου τακτοποίηση.

Οι κλόουν ή γελωτοποιοί είναι κωμικοί που μας διασκεδάζουν με τις σκανδαλιές τους, την εμφάνιση τους με περούκες, κόκκινη μύτη, και πολύχρωμα ρούχα. Πως ερμηνεύει όμως ο ονειροκρίτης τους κλόουν και τους παλιάτσους στα όνειρα μας;

Το φιλί είναι σύμβολο της αγάπης και τα όνειρα με φιλιά θεωρούνται καλοί οιωνοί, στις περισσότερες περιπτώσεις. Ο ονειροκρίτης όμως δίνει διαφορετικές ερμηνείες ανάλογα με το ποιος φιλάει ποιον και σε τι περιβάλλον. Διαβάστε αναλυτικά τις ερμηνείες για το φιλί στα όνειρα.

Τα όνειρα με φαντάσματα και πνεύματα δεν είναι καλά όνειρα. Αντίθετα, αν δειτε φάντασμα στον ύπνο σας πρέπει να πάρετε προφυλάξεις γιατί κάποια συμφορά έρχεται σε εσάς και τους δικούς σας, ενώ είναι σε κίνδυνο η όποια περιουσία έχετε.

Το χώμα στα όνειρά μας είναι συνήθως κακός οιωνός αντίστοιχα με τη στάχτη.

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς γάλα είναι καλό όνειρο. Σημαίνει ότι μπορείς να βασίζεσαι στην καλοσύνη και στη φιλία των ανθρώπων. Είναι ένα από τα καλύτερα όνειρα. Γενικά, τα γαλακτοκομικά προϊόντα (βούτυρο, γάλα, τυρί, γιαούρτι) στο όνειρο μας σημαίνουν καλή υγεία, αγνότητα και καλοσύνη.