Πράσινα μήλα ....

Καλησπέρα ! Εδώ και καιρό με προβληματίζει αυτό το ονειρο και θα ήθελα πολυ την βοήθεια σας. Ονειρεύτηκα να πηγαίνω στο σπίτι του άντρα που μου αρέσει ( δεν είμαστε μαζί ) και μαζί μου να εχω και 2 πράσινα μήλα. Χτυπάω την πόρτα, αλλά αυτός δεν ειναι εκεί. Την επόμενη μέρα τον βρίσκω και του λέω να πάμε μια βόλτα . Πήγαμε βόλτα, αλλά τελικά δεν του έδωσα τα πράσινα μήλα. Αυτό το ονειρο με προβληματίζει πολυ, σας παρακαλώ δώστε μου μια απάντηση . Ευχαριστώ πολυ.
Sofaki

Ετικέτες

ονειροκριτης

πριν από 9 χρόνια 7 μήνες

Σοφάκι, τα μήλα στο όνειρο είναι συνήθως οιωνός χαράς. Για τις γυναίκες που τα προσφέρουν ή τα τρώνε, είναι σύμβολο γάμου. Το γεγονός ότι στο όνειρο έχεις μήλα αλλά δεν τα δίνεις σε αυτόν πο θες, σημαίνει είτε ότι έχεις δεύτερες σκέψεις (κάποιο άλλο θέμα που σε εμποδίζει πιθανώς) είτε ότι προβληματίζεσαι για το πως μπορεί να είστε μαζί και το αν σε θέλει. Ίσως ταλαντεύεσαι για δεν ξέρεις αν σε θέλει ή όχι ...

 

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Οι κατσαρίδες είναι για τους περισσότερους ανθρώπους ενοχλητικά έντομα που φέρνουν αηδία και μόνο που τα βλέπουμε. Τις περισσότερες φορές, η συνάντησή μας με μια κατσαρίδα έχει ως αποτέλεσμα να την κυνηγάμε μέσα στο σπίτι. Κάπως αντίστοιχα εξηγούνται και τα όνειρα με κατσαρίδες.

Αν ονειρευτείς ένα ταμείο, θα ακούσεις ευχάριστα νέα και το πιθανότερο είναι ότι θα πάρεις λεφτά απρόσμενα, από εκεί που δεν το περίμενες.

Το ίδιο ισχύει αν δεις ότι εργάζεσαι σαν ταμίας.

Αν δεις ότι το ταμείο είναι άδειο, πρέπει να προσέξεις γιατί καποιοι επιχειρούν να σε εξαπατήσουν.

 

Τα όνειρα με χορό θεωρούνται οιωνοί και σημάδια του έρωτα και του πάθους, ειδικά αν ο χορός είναι το ερωτικότατο τάνγκο.

Αν δεις κλάμα στο όνειρό σου, η ερμηνεία εξαρτάται από το γιατί κλαις.

Τα μελομακάρονα είναι το απόλυτο γλυκό των Χριστουγέννων και φυσικά ένα από τα αγαπημένα όλου του κόσμου στην Ελλάδα. Ωστόσο, παρότι τρώμε μελομακάρονα και ευχαριστιόμαστε, ο ονειροκρίτης υποστηρίζει ότι αν αν ονειρευτείς ότι τρως μελομακάρονα, θα μάθεις κάτι άσχημο που θα σε πικράνει πολύ.

Αν ονειρευτείτε ότι πραγματοποιείτε κάποιο ταξίδι, είναι προμήνυμα ότι θα λάβετε κληρονομιά από κει που δεν το περιμένατε.