ΠΑΠΑΣ

Είδα να είμαι απ'έξω από μια εκκλησία με δυο γνωστους ανθρωπους μου και μπήκα μέσα και μου έδωσε ο παπας αντιδερο.
αλεκα

Ετικέτες

ονειροκριτης

πριν από 9 χρόνια 6 μήνες

Αλέκα, ο παπάς στο όνειρο δεν θεωρείται καλό σημάδι. Το ότι σου έδωσε όμως το αντίδωρο είναι καλό και δείχνει ότι θα έχεις προστασία και ίσως καλά νέα. Αν είσαι ανύπαντρη ή σε σχέση ίσως το αντίδωρο να δείχνει ευνοϊκή εξέλιξη για κάποια σχέση σου.

 

χρυσούλα

πριν από 5 χρόνια 12 μήνες

Είδα στο ονειρό μου πως πηγα να μεταλάβω και ο ιερέας αρχιζε να μου μιλάει με έντονο και επιβλητικό ύφος

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Αν δεις στο όνειρό σου μια καταστροφή, είναι για κακό: να περιμένεις μεγάλες δυσκολίες στο άμεσο μέλλον. 

Η παγίδα είναι γενικά όνειρο με διττή σημασία. Δηλαδή αν ονειρευτείς ότι έχεις πιαστεί σε μια παγίδα (π.χ. για ζώα ή πουλιά) σημαίνει ότι πρέπει να προσέχεις ιδιαίτερα είτε γιατί κινδυνεύεις από κάποια αρρώστια είτε στην πραγματικότητα νιώθεις παγιδευμένος σε καταστάσεις τις οποίες δεν μπορείς να ελέγξεις.

Τα αυτοκίνητα θεωρούνται δείγμα πλούτου και κοινωνικής καταξίωσης. Όμως συχνά ισχύει το αντίθετο. Δείτε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με αυτοκίνητο.

Αν δεις στο όνειρό σου αυτό το ενοχλητικό έντομο πετάει γύρω σου, είναι οιωνός ότι θα βιώσεις μικρές ενοχλήσεις από άλλα άτομα.

Αν ονειρευτείς ότι σε τσιμπάει αλογόμυγα, σημαίνει ότι θα περάσεις μια στενοχώρια, και κατά πάσα πιθανότητα θα αφορά την οικονομική σου κατάσταση.

Κακό όνειρο σύμφωνα με τον ονειροκρίτη. Αν δεις τα χωράφια, τον κήπο ή τα κτήματά σου να είναι χωρίς βλάστηση, πρόσεχε πολύ γιατί τα σχέδια που προγραμματίζεις θα αποτύχουν.

Η αστυνομία στο όνειρο έχει πολλές ερμηνείες και συνήθως αφορά τα επαγγελματικά μας.