Η ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΜΕ ΑΛΛΟΝ

Ο ΑΡΡΑΒΩΝΙΑΣΤΙΚΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΟΝΕΙΡΟ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΑΛΛΟΝ ΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ ΜΕΡΑ....ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΑΘΤΟ???
emma

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Η φωτογραφία είναι συνήθως η προσπάθεια κάποιου να απαθανατίσει μια πολύ όμορφη στιγμή, είτε πρόκειται για ερωτική στιγμή είτε για μια χαρούμενη στιγμή είτε για ένα τοπίο φανταστικό (π.χ. ηλιοβασίλεμα). Δείτε τι ερμηνείες δίνει ο ονειροκρίτης σε όνειρα με φωτογραφίες.

Είδες άγαλμα στο όνειρο σου; Υπάρχουν διάφορες ερμηνείες για τα αγάλματα στα όνειρά μας. Διάβασε τις ερμηνείες του ονειροκρίτη.

Το όνειρο με βαφή, μπογιές ή γενικότερα βάψιμο είναι αμφίσημο. Μερικές φορές είναι οιωνός ευτυχίας αλλά άλλες φορές είναι κακό προμήνυμα. Επίσης, παίζει αρκετό ρόλο και το χρώμα που θα δείτε ότι βάφατε.

Κατά τον ονειροκρίτη, αν ονειρευτείς ένα λερωμένο βρέφος, οι δουλειές σου θα πάνε πολύ καλά και θα βγάλεις λεφτά. Αν δεις όνειρο με βρέφος καθαρό και περιποιημένο, θα έχεις οικογενειακή ευτυχία και τύχη σε όλα τα θέματα.

Τα κρεμμύδια φέρνουν δάκρυα και συνήθως τα αποφεύγουμε και για τη μυρωδιά τους, αλλά ταυτόχρονα είναι πηγή υγείας. Πως τα εξηγεί ο ονειροκρίτης;

Το άρωμα είναι ένα σύμβολο του θέλητρου, όργανο της αποπλάνησης και του έρωτα. Είναι χαρακτηριστικό ότι είναι συνώνυμο της μοσχοβολιάς και της ευωδίας.