Διάσημος στην εκπομπή της Μενεγάκη

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΔΑ ΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΜΟΥ ΟΤΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΔΟΥΛΕΥΑ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΕΛΕΝΗΣ ΜΕΝΕΓΑΚΗ,ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΝΕΛ,ΠΕΡΝΑΓΑΜΕ ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΑΛΕΙΜΜΑΤΑ, ΜΟΥ ΜΙΛΗΣΕ ΚΑΙ Η ΜΕΝΕΓΑΚΗ, ΕΚΑΝΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΕΝΝΟΙΑ ΣΤΗ ΖΑΡΙΦΗ. ΑΥΤΑ.... ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
ΒΙΚΥ

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Κατά τον ονειροκρίτη τα όνειρα με σφαίρες όπλων δείχνουν ότι έχεις συσσωρεύσει φόβο, θυμό και επιθετικότητα. Επίσης, θα έχεις δυσκολίες και αρρώστιες είτε σε εσένα προσωπικά είτε σε άλλα μέλη της οικογένειάς σου, π.χ.

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς ότι κρατάς σκούπα και σκουπίζεις, σημαίνει τι θα βάλεις σε τάξη και σε σωστό δρόμο τις υποθέσεις σου.

H μητέρα είναι σύμβολο ευμάρειας, τύχης, προστασίας και οικογενειακής γαλήνης. Δείχνει το πρακτικό πνεύμα του ανθρώπου και τη ροπή του στην κανονικότητα. Διαβάστε πως εξηγεί ο ονειροκρίτης τη μητέρα στα όνειρά μας.

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς κούκλα είναι οιωνός για την απάτη, το ψέμα και την υποκρισία.

Η αγωνία στο όνειρο συνήθως είναι οιωνός για αλλαγή και μεταβολές. Η σημασία του ονείρου με αγωνία όμως εξαρτάται από το ποιος είναι εκείνος που νιώθει την αγωνία.

Τα όνειρα με φωτιά έχουν βαθύτατα αμφίσημη σημασία. Η εξήγησή τους διαφέρει ανάλογα με τα συμφραζόμενα του ονείρου αλλά και ποιος βλέπει αυτό το όνειρο. Φυσικά, όσο πιο άγρια είναι η φωτιά τόσο πιο άσχημο είναι το όνειρο...