Σκυλιά,μπάνιο

Καλημέρα σας, Χθες είδα ένα όνειρο που με τάραξε η αλήθεια είναι. Λοιπόν ήμουν σε ένα χώρο ( τύπου κοινότητα) με πολλά άτομα, σαν κατασκήνωση. Κάποια στιγμή θέλησα να κάνω μπάνιο, όμως το μπάνιο ήταν έξω από το "σπίτι", κατευθυνόμενη προς το μπάνιο βλέπω ένα λευκό μεγάλο σκυλί να με κοιτάει. Δεν έδωσα σημασία , γιατί ήταν μακριά και ήταν πολύ όμορφο. Βγαίνοντας από το μπάνιο ήμουν με ένα παλικάρι ( δεν τον γνωρίζω στην πραγματικότητα) και έρχεται ένα σκυλί με αίματα και λέρωσε τα ρούχα μου. Αυτό το σκυλί το φοβήθηκα αλλά το παλικάρι με καθησύχασε και έμεινε να περιποιηθεί στις πληγές του.Μετά το παλικάρι με πήρε αγκαλιά και με φίλησε αισθάνθηκα ασφάλεια, αλλά και φόβο μήπως μας δει κανείς , γιατί δεν επιτρεπόταν τέτοιου είδους σχέσεις ανάμεσά μας. Φυσικά έφυγα από εκεί που ήμασταν και γυρνώντας στο σπίτι βλέπω μπροστά μου ένα άλλο σκυλί μεγάλο να περπατάει αλλά μόλις με είδε άρχισε να γαβγίζει και να τρέχει προς το μέρος μου. Εγώ δεν ήξερα τι να κάνω και έτρεξα να μπω στην αυλή του σπιτιού και εκείνο με πρόλαβε. Στάθηκα λοιπόν τρομοκρατημένη να το κοιτάω, όμως τελικά ξύπνησα.
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Αν δεις όνειρο ότι κάνεις αγιασμό στο σπίτι σου, σύμφωνα με τον ονειροκρίτη σημαίνει ότι έχεις κάνει κάτι το άδικο και πρέπει να επανορθώσεις.

Η πάπια στα όνειρα είναι συνήθως καλό σημάδι. Συμβολίζει τη χαρά και την ευτυχία.

Τα όνειρα με χρέη έχουν διαφορετικές ερμηνείες ανάλογα με το τι ακριβώς βλέπεις και τι χρωστάς ή σε ποιον.

Ετσι, σύμφωνα με τον ονειροκρίτη, αν ονειρευτείς ότι έχεις χρέη σε κάποιον άγνωστο, θα κερδίσεις λεφτά.

Τα όνειρα με κλέφτη ή κλέφτες έχουν να κάνουν συνήθως με αισθηματικά ή ερωτικά ζητήματα και ιδιαίτερα με "παράνομες" αγάπες.

Τα χάπια μπορεί να είναι το μέσο για να γίνουμε καλά αλλά μπορεί να είναι και "φαρμάκι" για τη ζωή μας. Κάπως έτσι, ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα με χάπια και άλλα φάρμακα.

Ετσι, αν ονειρευτείς να πίνεις χάπια χωρίς να είσαι άρρωστος, θα πάρεις στενοχώρια. 

Τα μήλα στο όνειρο δείχνουν διαφορετικά πράγματα ανάλογα με το είδος, το σχήμα, το χρώμα και τη ζουμερότητα του φρούτου!