ΙΔΡΩΤΑΣ ΣΕ ΑΝΔΡΑ

ΕΓΩ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΕΙΜΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΜΟΥΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΚΕΠΑΣΤΡΟ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΛΥΠΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ. ΟΜΩΣ ΕΙΧΕ ΖΕΣΤΗ. ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΟΥ ΚΑΘΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗΜΟΣ ΜΕΛΑΧΡΙΝΟΣ ΑΝΔΡΑΣ ΚΑΙ ΕΣΤΑΖΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΜΠΟΥΓΕΛΩΣΕΙ. ΕΓΩ ΠΗΓΑ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΠΑΝΙ ΑΡΧΙΖΑ ΝΑ ΤΟΝ ΣΚΟΥΠΙΖΩ. (ΕΚΕΙΝΟΣ ΦΟΡΟΥΣΕ ΑΣΠΡΗ ΓΚΕΛΕΜΠΙΑ) ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ??
TONIA XARA

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Αν δεις στο όνειρό σου έναν αετό να πετάει ψηλά στον ουρανό, σύμφωνα με τον ονειροκρίτη σημαίνει ότι έχεις φιλοδοξίες πολύ μεγαλύτερες από τις δυνάμεις σου. Ταυτόχρονα είναι οιωνός για επιτυχία σε δουλειές.

Η Φανουρόπιτα είναι παραδοσιακό γλυκό που φτιάχνουμε στις 27 Αυγούστου. Δείτε τι συμβολίζει η φανουρόπιτα και πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με φανουρόπιτα.

Το συνεργείο είναι εκεί όπου όλοι πάμε κάποια στιγμή για να διορθώσουμε βλάβες στα οχήματά μας. Δείτε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με συνεργείο αυτοκινήτων.

Κατά τον ονειροκρίτη τα όνειρα με σφαίρες όπλων δείχνουν ότι έχεις συσσωρεύσει φόβο, θυμό και επιθετικότητα. Επίσης, θα έχεις δυσκολίες και αρρώστιες είτε σε εσένα προσωπικά είτε σε άλλα μέλη της οικογένειάς σου, π.χ.

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς να υπνοβατείς στο όνειρο σου, σε περιμένει μεγάλη ερωτική απογοήτευση και γενικότερα στενοχώριες και πίκρες.