ΙΔΡΩΤΑΣ ΣΕ ΑΝΔΡΑ

ΕΓΩ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΕΙΜΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΜΟΥΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΚΕΠΑΣΤΡΟ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΛΥΠΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ. ΟΜΩΣ ΕΙΧΕ ΖΕΣΤΗ. ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΟΥ ΚΑΘΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗΜΟΣ ΜΕΛΑΧΡΙΝΟΣ ΑΝΔΡΑΣ ΚΑΙ ΕΣΤΑΖΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΜΠΟΥΓΕΛΩΣΕΙ. ΕΓΩ ΠΗΓΑ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΠΑΝΙ ΑΡΧΙΖΑ ΝΑ ΤΟΝ ΣΚΟΥΠΙΖΩ. (ΕΚΕΙΝΟΣ ΦΟΡΟΥΣΕ ΑΣΠΡΗ ΓΚΕΛΕΜΠΙΑ) ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ??
TONIA XARA

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Η θάλασσα μας ταξιδεύει και τη λατρεύουμε, όμως η θάλασσα στο όνειρο έχει διάφορες ερμηνείες, ανάλογα με τα συναισθήματα και τα στοιχεία κάθε ονείρου Δείτε τις πιο πιθανές ερμηνείες του ονειροκρίτη.

Η μοτοσυκλέτα είναι ένα από τα πιο αγαπημένα οχήματα που επινόησε ο ανθρώπινος νους. Προσφέρει ελευθερία και ταξίδια αλλά ενέχει ρίσκο και κινδύνους. Πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με μοτοσικλέτες και "μηχανάκια";

Η παροιμία λέει, οι πεθαμένοι με τους πεθαμένους και οι ζωντανοί με τους ζωντανούς. Δείτε πως ερμηνεύονται τα όνειρά μας όταν βλέπουμε έναν πεθαμένο, νεκρό συγγενή ή άγνωστο...

Τα χειροκροτήματα στα όνειρα έχουν πολλές διαφορετικές ερμηνείες και η ακριβής ερμηνεία εξαρτάται από τις λεπτομέρειες του ονείρου. Δείτε τις επικρατέστερες ερμηνείες που δίνει ο ονειροκρίτης για τα όνειρα με χειροκρότημα.