Την αδερφή μου

Είδα στον ύπνο μου την νεκρή αδερφή μου έξω από το σπίτι της ( στο οποίο μένω εγώ τώρα ) να χτυπά την πόρτα και εγώ από μέσα να μην μπορώ να της ανοίξω γιατί είναι κλειδωμένα και δεν έχω τα κλειδιά , της λέω δεν μπορώ να σου ανοίξω γιατί είναι κλειδωμένα και μου απαντά δεν πειράζει θα ξανά έρθω αργότερα.
Μαιρη

Ετικέτες

Ασπασία

πριν από 4 χρόνια 4 μήνες

Παιδί με αυτισμό χτυπάει με δύναμη για ώρα την αδελφή μου στο κεφάλι και επειδή μπήκα στη μέση και εμένα..

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Τα όνειρα με οικογένειες συνήθως απεικονίζουν ακριβώς τις πραγματικές καταστάσεις που βιώνουμε στις οικογένειες μας. Δείτε αναλυτικά τις ερμηνείες που δίνει ο ονειροκρίτης.

Αν δεις κλάμα στο όνειρό σου, η ερμηνεία εξαρτάται από το γιατί κλαις.

Μολονότι τα όνειρα με ψωμί θεωρούνται πολύ καλό σημάδι και δηλώνουν ευημερία, πλούτη και καλή υγεία, δε συμβαίνει το ίδιο όταν βλέπετε στο όνειρο σας να ψήνετε ψωμί.

Όταν δεις στο όνειρό σου έναν ωραίο άνδρα ή αν ονειρευτείς ωραίο τον εαυτό σου, είναι καλό όνειρο.

Τα όνειρα με φορτηγά είναι αμφίσημα υπό την έννοια ότι ο ονειροκρίτης τους δίνει διαφορετική ερμηνεία ανάλογα με τα συμφραζόμενα και τις ειδικές καταστάσεις που ονειρεύεται κανείς. Στη γενική περίπτωση αν δεις ότι οδηγάς κάποιο φορτηγό ή αυτοκίνητο σημαίνει συνήθως ότι θα έχεις επιτυχίες.

Όταν κάποιος βλέπει στο όνειρό του κόσμο ή ένα πλήθος με πολλούς ανθρώπους, αυτό μπορεί να έχει διάφορες ερμηνείες, καθώς τα όνειρα είναι υποκειμενικά και επηρεάζονται από τις εμπειρίες και τις σκέψεις μας. Διαβάστε τις πιο πιθανές ερμηνείες του ονειροκρίτη για τα όνειρα με πλήθος ανθρώπων.