σκότωσα ποντικι

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ Είδα στον ύπνο μου ότι είχα πάει σε ένα συγγενικό πρόσωπο της γυναίκας μου και ήταν ένα ποντική μεγάλο και προσπαθούσα να το πατήσω ήταν πολύ νευρικό τελικά τα κατάφερα και το πάτησα στο σιδηρόδρομο της μπαλκονόπορτας και μετά του έριξα μια κλοτσιά και το πέταξα πολύ μακριά απο το μπαλκονη . ( ευχαριστώ εκ των πρότερων )
φιλιππος

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Το φεγγάρι όπως κι αν το δεις είτε ολόγιομο είτε στη χάση του, σημαίνει ότι ο αισθηματικός σου δεσμός θα γίνει πιο ζεστός και το αγαπημένο σου πρόσωπο θα έρθει πιο κοντά σου.

Χρωματιστό φεγγάρι σημαίνει οτι θα έχεις κάποια απογοήτευση ενώ αν δεις έκλειψη σελήνης σημαίνει προβλήματα στο γάμο και διαζύγιο.

 

Τα κόλυβα είναι συνδεδεμένα με κηδεία. Ανάλογα με το ποιανού τα κόλυβα τρως στο όνειρό σου, ο ονειροκρίτης δίνει και διαφορετική ερμηνεία.

Προφανώς όνειρα με αυτοκτονία μόνο καλά δεν είναι. Συνήθως αν ονειρευτείτε ότι αυτοκτονείτε σημαίνει ότι σας περιμένουν αναποδιές και προβλήματα στην οικογενειακή και επαγγελματική σας ζωή. Οπότε καλό είναι να ηρεμήσετε και να δείτε τι πάει στραβά. Η ζωή είναι όμορφη και δεν αξίζει να χαλάτε τον ύπνο σας για οποιοδήποτε πρόβλημα.

Αν δεις όνειρο ότι κάνεις αγιασμό στο σπίτι σου, σύμφωνα με τον ονειροκρίτη σημαίνει ότι έχεις κάνει κάτι το άδικο και πρέπει να επανορθώσεις.

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς μαϊμού σημαίνει ότι θα σε εξαπατήσουν, για αυτό πρόσεχε.

Αν δεις μαιμού να τρώει μπανάνα, σημαίνει ότι κινδυνεύεις (είτε να χάσεις τη δουλειά σου είτε από κάποια αρρώστια) και δεν το έχεις καταλάβει.

Τα όνειρα με βροχή είναι γενικά καλά όνειρα, αρκεί να δείτε ήρεμη βροχούλα. Αν ονειρευτείτε όμως καταιγίδα να λυσσομανάει ή λασποβροχή τα πράγματα δεν θα είναι τόσο καλά.