ΝΕΚΡΟΣ ΠΟΥ ΚΛΑΙΕΙ

Είδα στον υπνο μου την θεια μου η οποια εχει δυο μηνες που πεθανε.Ειδα οτι ημουνα στον ταφο της και την εβγαλαν με το φερετρο εξω, καποιοι της ανοιξαν το φερετρο και την ειδα πεθαμενη οπως ηταν και ξαφνικα η θεια μου αρχιζε να κουναει τα χερια της και ανοιξε τα ματια της και μετα αρχιζε να κλαιει!!!!Υποθετω οτι έκλαιγε επειδη την ειχαν κλεισει ζωντανη στον ταφο!!!Εγω απλα ημουν παρατηρητης αλλα ταραχθηκα και στον υνο μου οταν την ειδα να κουνιεται και μετα να κλαιει!!!Εχω ταραχθεί παρα πολυ απο αυτο το ονειρο! Τι μπορεί να σημαίνει;;;; Σας ευχαριστώ πολυ εκ των προτέρων
ΙΩΑΝΝΑ

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Το όνειρο με χιόνι μην το φοβάσαι, γιατί το χιόνι το λευκό δηλώνει την αγνότητα, τον ανεπιτήδευτο έρωτα και τη χαρά του παιχνιδιού. Αντίθετα να φοβάσαι τη χιονοθύελλα ή το βρώμικο χιόνι.

Αν είσα ανύπαντρη γυναίκα και δεις πως πλέκεις μαλλί θα παντρευτείς γρήγορα. 

Αντίθετα, το όνειρο με πλέξιμο είναι κακό για μια παντρεμένη. Προμηνύονται καβγάδες και οικογενειακά προβλήματα. Αν όμως δεις τον άντρα σου να πλέκει, σημαίνει ότι κάνει σωστά σχέδια για το μέλλον.

Κατά τον ονειροκρίτη αν είσαι γυναίκα και ονειρευτείς μια φούστα, σημαίνει ότι θα υποστείς κάποια προσβολή ή θα ντροπιαστείς από κάποιον.

Το τηγάνι συμβολίζει την κάψα, τον πόθο και την γεύση της επιτυχίας. Γενικά ο ονειροκρίτης το θεωρεί ένα πολύ καλό όνειρο. Διάβασε την ερμηνεία του ονείρου με τηγάνι.

Η πεθερά και ο πεθερός είναι οι αμετακίνητες φιγούρες που έχουν ενα ειδικό βάρος στο γάμο. Διάβασε τι ερμηνεία δίνει ο ονειροκρίτης στα όνειρα όπου βλέπουμε τα πεθερικά μας.