μια χαρούμενη φίλη

Είδα λοιπόν στον υπνο μου την κολλητή μου φίλη να είναι πάρα πολύ χαρουμενη και ευτυχισμένη .Της είχε γνωρίσει μια άλλη φίλη της εναν συνομήλικο άνδρα κι εκείνη ήταν πολύ ενθουσιασμένη και περνούσε πολύ ωραία μαζί του.Δεν είδα τον ανδρα..μόνο τη φίλη μου να μου τα λέει.Το ονειρο ήταν γενικά χαρούμενο κι εγώ χαιρόμουν πολύ για την φίλη μου...ευχαριστώ!!
ευαγγελία

Ετικέτες

ΕΥΑΓΓΕΛΊΑ

πριν από 8 χρόνια 12 μήνες

Δυστυχώς δεν μπορω να δω την ερμηνεία σας...θα ήθελα τη γνώμη σας.ευχαριστώ και πάλι.

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Η παραλία στο όνειρο θεωρείται συνήθως καλό σημάδι για τα ερωτικά μας. Διαβάστε αναλυτικά πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με παραλίες και πλαζ...

Τα σκαλοπάτια είναι το μηχανικό μέσο που έχει εφεύρει ο πολυμήχανος άνθρωπος για να ανεβαίνει αλλά και για να κατεβαίνει πιο εύκολα. Συμβολικά, οι σκάλες είναι μέσο για να περάσεις από ένα επίπεδο στο άλλο. Στα όνειρα, τα σκαλιά έχουν πολλές και διαφορετικές ερμηνείες ανάλογα με το είδος, την κατάσταση τους αλλά και τι ακριβώς είδατε να συμβαίνει.

Τα όνειρα με ακαθαρσίες (σκατά) έχουν διάφορες ερμηνείες αλλά στις περισσότερες περιπτώσεις είναι καλό όνειρο. Δείτε πως εξηγεί ο ονειροκρίτης τα όνειρα με ακαθαρσίες.

Η Βουλή, το κοινοβούλιο, ειναι το σημείο έκφρασης της Δημοκρατίας. Τα όνειρα με τη βουλή όμως έχουν διάφορες ερμηνείες ανάλογα με το τι ακριβώς βλέπουμε. Δείτε πως ερμηνεύει τα όνειρα αυτά ο ονειροκρίτης...

Γενικά καλό όνειρο. Αν ονειρευτείτε ότι βρίσκεστε σε πλοίο σε άσχημη θάλασσα και ξεφορτώνεστε πράγματα για να σωθείτε αυτό είναι ο ορισμός της αβαρίας.

Αβαρία είναι λοιπόν όταν βρισκόμαστε σε πλοίο σε φουρτούνα και ρίχνουμε διάφορα πράγματα στην θάλασσα.