ΝΕΚΡΟΣ - ΑΝΑΣΤΑΣΗ

ΕΙΔΑ ΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΜΟΥ ΕΝΑ ΦΕΡΕΤΡΟ ΜΕ ΕΝΑ ΝΕΚΡΟ ΜΕΣΑ ΜΑΛΛΟΝ ΗΤΑΝ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΕ ΠΡΙΝ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ . ΜΕΤΑ ΕΙΔΑ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΦΕΡΕΤΡΟ ΜΕ ΕΝΑ ΑΓΝΩΣΤΟ ΜΕΣΑ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΝΕΚΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΒΓΑΛΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΦΕΡΕΤΡΟ.
ΕΥΓΕΝΙΑ

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Το φεγγάρι όπως κι αν το δεις είτε ολόγιομο είτε στη χάση του, σημαίνει ότι ο αισθηματικός σου δεσμός θα γίνει πιο ζεστός και το αγαπημένο σου πρόσωπο θα έρθει πιο κοντά σου.

Χρωματιστό φεγγάρι σημαίνει οτι θα έχεις κάποια απογοήτευση ενώ αν δεις έκλειψη σελήνης σημαίνει προβλήματα στο γάμο και διαζύγιο.

 

Το όνειρο με βαγόνι έχει δύο ερμηνείες.

Αν στο όνειρό σας δείτε ένα βαγόνι τραίνου σε ατύχημα, πχ. εκτροχιασμός, πυρκαϊά, τότε να πρέπει να περιμένετε σοβαρά προβλήματα σε διάφορες υποθέσεις. Και μάλιστα όσο πιο κακό είναι το γεγονός που θα δείτε, τόσο πιο άσχημα θα είναι τα πράγματα στην πραγματικότητα.

Το παντελόνι θεωρούνταν ένα ανδρικό ρούχο, και αυτό παίζει το ρόλο του στην ερμηνεία αυτών των ονείρων. Γενικά πάντως τα όνειρα με παντελόνι, ή παντελόνια, ερμηνεύονται ανάλογα με τα υπόλοιπα στοιχεία του ονείρου.

Κατά τον ονειροκρίτη τα όνειρα με σφαίρες όπλων δείχνουν ότι έχεις συσσωρεύσει φόβο, θυμό και επιθετικότητα. Επίσης, θα έχεις δυσκολίες και αρρώστιες είτε σε εσένα προσωπικά είτε σε άλλα μέλη της οικογένειάς σου, π.χ.

Τα όνειρα με στρείδια συνδέονται με τη σεξουαλική ζωή μας. 

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς ότι τρως ή μαζεύεις στρείδια, να περιμένεις πολλά κέρδη στα οικονομικά και επιτυχίες στον αισθηματικό τομέα.

Τα όνειρα με σκυλιά είναι γενικά καλά όνειρα, αφού και τα σκυλάκια είναι τα αγαπημένα τετράποδα ζωάκια του ανθρώπου μαζί με τις γάτες. Διαβάστε αναλυτικά πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα σκυλιά στα όνειρα μας.