Κορίτσι - Αγόρι

Είδα πως ήμασταν εγώ και ένα αγόρι στο σαλόνι και ετοιμαζομασταν να δούμε ταινία. Αυτός εβαλε μια ρομαντική και μετά ήταν έτοιμος να με φιλησει. Μου φάνηκε σαν να ήταν ραντεβού και αυτό το αγόρι εμένα μου αρεσε πολύ που ίσως σημαίνει πως μου ήταν γνωστός. *Και ήμασταν 16χρονών που είμαι και στην πραγματικότητα
Κατερίνα

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Πολλές οι ερμηνείες του ονειροκρίτη για τη νύφη στα όνειρα. Ερμηνεύεται εντελώς διαφορετικά ανάλογα με το αν είδατε τη νύφη μόνη, ευτυχισμένη ή δυστυχισμένη ή ακόμα κι αν εσείς που είδατε το όνειρο με μια νύφη είστε άντρας ή γυναίκα. Διαβάστε τις ερμηνείες για τα όνειρα με νύφες.

Τα λουλούδια στο όνειρό μας είναι οιωνοί για τα αισθηματικά μας. Μερικές φορές σημαίνουν ερωτικές επιτυχίες, αλλά άλλες φορές ο ονειροκρίτης τα εξηγεί ως σύμβολα απογοήτευσης.

Τα όνειρα με ψωμί θεωρούνται γενικά πολύ καλό σημάδι και δηλώνουν ότι θα έχετε ευημερία, πλούτη και καλή υγεία.

Το όνειρο με χελώνες έχει διάφορες ερμηνείες, αλλά γενικά η χελώνα θεωρείται ως ένα πολύ ευνοϊκό σύμβολο στα όνειρα. Δείτε τις πιο συχνές ερμηνείες για τα όνειρα με χελώνα.

Το όνειρο με χιόνι μην το φοβάσαι, γιατί το χιόνι το λευκό δηλώνει την αγνότητα, τον ανεπιτήδευτο έρωτα και τη χαρά του παιχνιδιού. Αντίθετα να φοβάσαι τη χιονοθύελλα ή το βρώμικο χιόνι.

Τα μάτια είναι ο καθρέφτης της ψυχής του ανθρώπου, λένε κάποιοι, και το μάτι στο όνειρο είναι πολύ ισχυρό σύμβολο σύμφωνα με τον ονειροκρίτη. Αλλες φορές έχουν καλή ερμηνεία άλλες φορές όχι.