πεθαμενη μητερα

ειδα την μητερα μου η οποια ειναι νεκρη στο ονειρο μου να ειναι καλα και στην εμφανηση της γνωριζοντασ στον υπνο μου ομςσ οτι ειναι ηδη νεκρη μου ζητησε τον σταυρο μου και το δαχτυλιδι μου τα οποια δεν τησ εδωσα αλλα ημουν θετικη στο να τησ τα δωσω και οταν καταλαβα οτι ετοιμαζοταν να εξαφανιστει πηγα να την ασπαστω και αυτη με φιλησε στο στομα νιωθοντασ τη παγωμενη .. επισησ ειπε παρα πολυ καλα λογια για μενα .
ΕΦΗ

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Διάβασε πως εξηγεί ο ονειροκρίτης τα όνειρα με ζήλεια.

Οι σαρδέλες στο όνειρο μπορεί να έχουν ευνοική ερμηνεία, μπορεί όμως να δείχνουν και πίκρες ή δυσάρεστα γεγονότα που θα συμβούν.

Και το όνειρο αυτό ερμηνεύεται ανάλογα με το πώς βλέπεις το εργοστάσιο.

Αν ονειρευτείς ένα εργοστάσιο που δουλεύει, κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει πλούτη και πολλά χρήματα

Αν όχι, κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει απώλεια χρημάτων.

Ενα από τα πιο καλά όνειρα. Σύμφωνα με τον ονειροκρίτη, το πρόβατο στο όνειρό μας συμβολίζει ευτυχία.

Τα ώριμα σταφύλια συμβολίζουν τη χαρά. Αν τα ονειρευτείς σημαίνει ότι έχει επαγγελματικές και αισθηματικές επιτυχίες, ενώ αν έχεις προβλήματα υγείας σύντομα θα τα ξεπεράσεις.

Ο παλιάτσος είναι ο άνθρωπος που υποκρίνεται κάποιον άλλο, συνήθως με σκοπό να κάνει χιούμορ ή πλάκα. Πολλές φορές χρησιμοποιούμε την έκφραση παλιάτσος στην καθημερινότητά μας για να τονίσουμε αρνητικά γνωρίσματα ενός ανθρώπου.  Κάπως έτσι ερμηνεύει και ο ονειροκρίτης τα όνειρα με παλιάτσους.