πεθαμενη μητερα

ειδα την μητερα μου η οποια ειναι νεκρη στο ονειρο μου να ειναι καλα και στην εμφανηση της γνωριζοντασ στον υπνο μου ομςσ οτι ειναι ηδη νεκρη μου ζητησε τον σταυρο μου και το δαχτυλιδι μου τα οποια δεν τησ εδωσα αλλα ημουν θετικη στο να τησ τα δωσω και οταν καταλαβα οτι ετοιμαζοταν να εξαφανιστει πηγα να την ασπαστω και αυτη με φιλησε στο στομα νιωθοντασ τη παγωμενη .. επισησ ειπε παρα πολυ καλα λογια για μενα .
ΕΦΗ

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Αν ένας άντρας δει στο όνειρό του να έχει μουστάκι του μεγάλο και παχύ, σημαίνει ότι θα έχει μεγάλη πέραση και επιτυχίες στα ερωτικά του. 

Αν επιπλέον δει ότι περιποιείται αυτό το μουστάκι, σημαίνει ότι θα βρει αγάπη και θα γίνει ευτυχισμένος.

Οι μηχανές είναι δημιουργίες της ανθρώπινης νόησης που έχουν σκοπό να διευκολύνουν τις δουλειές μας αλλά και να μας ταξιδεύουν ή να μας ξεκουράζουν. Τι σημαίνει όταν δεις στο όνειρό σου κάποιου είδους μηχανές ή μηχανήματα;

Τα δέντρα είναι πηγή οξυγόνου και ζωής, ειδικά τα μεγάλα καταπράσινα δέντρα συμβολίζουν πάντα την ευμάρια, την καλλιέργεια και τον πλούτο.

Ετσι, σύμφωνα με τον ονειροκρίτη, αν δείτε όνειρο με πολλά πράσινα δέντρα, αυτό σημαίνει ότι θα έχετε χαρές και πλούτη.

Είδες στο όνειρό σου ότι μαγείρευες ή ότι ήσουν μαγείρισσα; Διάβασε πως εξηγεί ο ονειροκρίτης τα όνειρα με μαγείρεμα.

Όταν δεις στο όνειρό σου έναν ωραίο άνδρα ή αν ονειρευτείς ωραίο τον εαυτό σου, είναι καλό όνειρο.

Το φεγγάρι όπως κι αν το δεις είτε ολόγιομο είτε στη χάση του, σημαίνει ότι ο αισθηματικός σου δεσμός θα γίνει πιο ζεστός και το αγαπημένο σου πρόσωπο θα έρθει πιο κοντά σου.

Χρωματιστό φεγγάρι σημαίνει οτι θα έχεις κάποια απογοήτευση ενώ αν δεις έκλειψη σελήνης σημαίνει προβλήματα στο γάμο και διαζύγιο.