ΔΟΝΤΙ & ΝΕΥΡΟ

Καλημέρα σας, Δεν θυμάμαι και πολλά από το όνειρο αλλά μου έχει μείνει η εικόνα ότι έβγαλα ένα δόντι και έβλεπα και το νεύρο {δεμένα μεταξύ τους} .. Δηλαδή ούλο, νεύρο { ρίζα } και κράταγα με το χέρι το δόντι μου.. Σας ευχαριστώ..
ΧΡΙΣΙΤΝΑ

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Οι μύγες στο όνειρο μας είναι συνήθως οιωνοί για ενοχλήσεις από τον κοινωνικό περίγυρό μας ή για προβλήματα με τα επαγγεματικά μας θέματα. Ορισμένες φορές, όμως η μύγα στο όνειρο είναι και προμήνυμα για θετικά γεγονότα.

Τα δάχτυλα, και ειδικά ο αντίχειρας, θεωρούνται από τους ανθρωπολόγους βασικός παράγοντας της εξέλιξης του ανθρώπου στη σημερινή του κατάσταση. Και γι' αυτό είναι πολύ συνηθισμένα να βλέπουμε δάχτυλα στο όνειρό μας. Τι ερμηνεία δίνει ο ονειροκρίτης στα δάχτυλα;

Οι ταβέρνες είναι μέρη όπου τρώμε, πίνουμε και διασκεδάζουμε, αλλά ο ονειροκρίτης ερμηνεύει διαφορετικά τέτοιου είδους όνειρα.

Ετσι, αν δεις όνειρο ότι  κάθεσαι σε ταβέρνα να περιμένεις ζηλοτυπίες και φιλονικίες στη σχέση ή στο γάμο σου.

Τα λιοντάρια είναι από τα πιο ισχυρά άγρια ζώα και πάντοτε συμβολίζουν το σφρίγος και τη δύναμη. Παρόμοιο, το λιοντάρι στο όνειρο είναι σημάδι ισχυρού χαρακτήρα, τύχης και πραγμάτωσης των προσδοκιών μας.

Τα αυγά στο όνειρο είναι αμφίσημα.  Αν δεις στο όνειρό σου να τρως αυγά, σύμφωνα με τον Ονειροκρίτη σημαίνει ότι συμβαίνουν πράγματα δυσάρεστα πίσω από την πλάτη σου κι εσύ δεν έχεις καταλάβει τίποτα!

Είδες φόρεμα στο όνειρό σου και αναρωτιέσαι τι σημαίνει; Δύσκολη η ερμηνεία γιατί εξαρτάται από το τι ακριβώς είδες. Διάβασε παρακάτω τις πιο συνηθισμένες ερμηνείες από τον ονειροκρίτη.