Ειδα την γατα μου να χανεται συνεχως

Καλησπερα! Δεν εχω μπει στην διαδικασια να ψαξω στον ονειροκριτη ποτε, σημερα ομως με το που ξυπνησα ηταν το πρωτο πραγμα που εκανα! Ειδα πως φιλοξενομουν στο σπιτι μιας φιλης (μη υπαρκτο) μεγαλο σπιτι, περιεργο με πολυ ψηλοταβανι αλλα ομορφο, και ειχα παρει μαζι μου και την γατα μου. Η πορτα του σπιτιου δεν εκλεινε με αποτελεσμα καθε φορα που εβγαινα εξω να βγαινει κ η γατα μου και εγω να την ψαχνω σαν τρελη. Τριγυρω ειχε συνεχεια γατια που της μοιαζανε πολυ και καθε φορα επαιρνα αλλο γατι αντι του δικου μου και το συνειδοποιουσα μετα και ολο εψαχνα την δικια μου κ ολο επαιρνα αλλες! Ετρεχα στους δρομους μεσα απο αμαξια μεσα στην βροχη και εψαχνα.Αυτο μεσα στο ονειρο διαδραματιζοταν απο το πρωι ως το βραδυ σε διαφορα μερη και σημεια! Σημειωση πως ολες ηταν παρα πολυ ηρεμες κουρνιασμενες με κοιτουσαν με κατι ματια γεματα συγκαταβατικοτητα, δεν ξερω αλλα εγω ημουν πολυ στεναχωρημενη που εφευγε η δικια μου, μεχρι που τα εβαζα με τον εαυτο μου που δεν την αναγνωριζα. ????
Βαρβαρα

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Οι φακές είναι μια πολύ ωραία σούπα, αλλά δυστυχώς όταν τις βλέπουμε στο όνειρο μας δεν είναι καλός οιωνός.

Ο ονειροκρίτης λέει πως αν ονειρευτείς σου ότι τρως φακές, θα έχεις ζημιές στις επιχειρήσεις σου.

Το συνεργείο είναι εκεί όπου όλοι πάμε κάποια στιγμή για να διορθώσουμε βλάβες στα οχήματά μας. Δείτε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με συνεργείο αυτοκινήτων.

Γενικά, τα όνειρα με ξηρασία είναι κακός οιωνός. Δείτε αναλυτικά πως εξηγεί αυτό το όνειρο ο ονειροκρίτης.

Τα όπλα είναι μια από τις αμφιλεγόμενες εφευρέσεις του ανθρώπου. Το όπλο από μόνο του συμβολίζει την εξουσία, την υποταγή και τη δύναμη μια και ο κάτοχος του έχει τη δύναμη να αφαιρεί ζωές και άρα να επιβάλλει τη θέλησή του με τη βία.

Αν δεις στο όνειρό σου ένα μεγάλο στόμα με κόκκινα χείλη σημαίνει επιτυχίες.

Αντίθετα, το μικρό στόμα συμβολίζει την υποκρισία.

Αν δεις όνειρο με κάποιον να σου δείχνει το στόμα του ή τα δόντια του να περιμένεις προβλήματα υγείας. Ειδικά αν το στόμα του είναι σε κακή κατάσταση.

Τα όνειρα με σκυλιά είναι γενικά καλά όνειρα, αφού και τα σκυλάκια είναι τα αγαπημένα τετράποδα ζωάκια του ανθρώπου μαζί με τις γάτες. Διαβάστε αναλυτικά πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα σκυλιά στα όνειρα μας.