Χελωνα και νυχτεριδα

Ειδα στον υπνο μου πως μια χελωνα χωρις καβουκι και στο υψς μου, προσπαθουσε να μου παρει το παιδί μου. Παλευα για να την διωξω και μάλλον τα καταφερα αφού λιγο μετά είδα την μητέρα μου να την εχει βάλει την χελώνα σε ένα χαρτοκούτι (η οποία ήταν κανονική χελωνα πια με καβουκι και μικρη) και με μια βαρυοπουλα της εσπασε το καβούκι και ο γιος μου της εριχνε πετρες για να την σκεπάσει. Υστερα η μητερα μου πηρε το καβουκι στα χερια της το οποιο ήταν κατακοκκινο απο το αίμα. Λίγο μετά είδα μέσα στο δωματιο μου -το οποιο δεν ηταν το δωματιο μου), πολλές γάτες αλλά θυμάμαι πιο πολύ μια καφε ασπρη και πάνω στο κρεβάτι μου, ξαπλωμένη μια νυχτερίδα που έμοιαζε και λιγο με σκαθάρι ή κατσαριδα (μπεζ). Φρίκαρα τόσο πολύ που έριξα απο μακρυά μια πετρουλα για να αναστατωθούν οι γάτες και να φύγει η νυχτερίδα. Ετσι κι έγινε. Ομως η νυχτερίδα ήρθα κατά πάνω μου κι εγω ξύπνησα...στο ιδιο όνειρο είδα ότι εδινα κοτοπουλο ψητό σε μια εγκυο και πως ο αντρας μου απλωσε τρια μικρά ψαρακια σε μια απλωστρα και οι γάτες πηγαν και τα φαγανε. ΕΧΩ ΦΡΙΚΑΡΕΙ
Βάσια

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Τα όνειρα με βάρκες είναι γενικά καλά όνειρα εκτός αν δείτε στο όνειρο σας ότι είχατε προβλήματα ή ότι χάσατε σε κάποιο αγώνα.

Γενικά η λάσπη στα όνειρα είναι κακός οιωνός. Όπως και στην πραγματική ζωή μας φέρνει προβλήματα, έτσι και στο όνειρο η λάσπη είναι σύμβολο για στενοχώριες, δύσκολες μέρες και αναποδιές.

Το όνειρο με δικαστήριο σημαίνει γενικά προβλήματα και ενοχλήσεις στις δουλειές σου. Ακόμα κι αν δεις απλώς την άδεια αίθουσα ενός δικαστηρίου ή το κτίριο ενός δικαστικού μεγάρου να προσέχεις γιατί αυτό το όνειρο σημαίνει πάντα αναποδιές και δυσκολίες, ειδικά στα επαγγελματικά.

Σύμφωνα με τον ονειροκρίτη, αν δείτε αλάτι στο όνειρό σας συνήθως δεν είναι καλό. Συνήθως, έπειτα από ένα τέτοιο όνειρο, θα έχετε αναποδιές είτε στη δουλειά είτε στην οικογένειά σας. Ίσως να βιώσετε δυσαρέσκειες και διαφωνίες με συγγενείς ή με τον σύζυγό σας.

Τα λιοντάρια είναι από τα πιο ισχυρά άγρια ζώα και πάντοτε συμβολίζουν το σφρίγος και τη δύναμη. Παρόμοιο, το λιοντάρι στο όνειρο είναι σημάδι ισχυρού χαρακτήρα, τύχης και πραγμάτωσης των προσδοκιών μας.

Το τσουνάμι είναι ένα φαινόμενο με τεράστια θαλάσσια κύματα που έρχονται στις ακτές και συμβαίνει συνήθως μετά από κάποιο σεισμό. Δείτε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με τσουνάμι.