Οαγαπημενος μου με κρατα απο το χερι

Ειδα οτι ημουν σενα φωτινω δωμματιο με ενα καθαρο κρεβατι μονο.ημουν στο σπιτι τους και ακουσα που μπηκε στο σπιτι .πρωτα ειδα το βλωσυρο βλεμα της γυναικας του και μετα τον αγαπημενο μου ανυσηχω που εψαχνε με το βλεμα του να βεβαιοθει οτι ειμαι καλα.εφυγα ενω καβγαδιζαν και στο κατοφλη της πορτας βρηκα τα κλειδια πηγα να τα παρω αλλα ξαφνηκα μου τα δωσε η γυναικα του.βγηκα εξω .εβρεχε και ηταν σκωτηνα σχεδον αμεσως βγηκε οαγαπημενος μου και εξαλη του φωναζε η γυναικα του .απο ενα υψωμα με ειδε και ετρεξε να με πιασει με βρηκε και μου εσφηξε τα χερια μου στα δικα του και μου ειπε κοιτα που θα παμε κοιταξα και ειδα ενα φωτησμενο δρομο γεματο ζωη και μαγαζια με φωτα ενιωσα ζεστασια και ξυπνησα .τι συμαινει αυτο το ονειρο;
Βασιλικη

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Τα όνειρα με φαντάσματα και πνεύματα δεν είναι καλά όνειρα. Αντίθετα, αν δειτε φάντασμα στον ύπνο σας πρέπει να πάρετε προφυλάξεις γιατί κάποια συμφορά έρχεται σε εσάς και τους δικούς σας, ενώ είναι σε κίνδυνο η όποια περιουσία έχετε.

Γενικά το όνειρο με σχολείο δείχνει ότι είτε έχετε ανασφάλεια και αναπολείτε το παρελθόν ή θέλετε να έχετε ευτυχία στη ζωή σας. 

Καλό όνειρο όπως είναι γενικά καλά τα όνειρα με εκκλησίες. Όπως και να δείτε τον ψάλτη σε μια εκκλησία σημαίνει κατά τον ονειροκρίτη ότι θα έχετε καλές ειδήσεις. 

Αν δεις όνειρο πως έχεις ή βρήκες γεμάτο πορτοφόλι, το όνειρο σου είναι καλό.

Το άδειο πορτοφόλι σημαίνει οικονομικά προβλήματα, φτώχεια, στενοχώριες και καταστροφή.

Κατά τον ονειροκρίτη, τα όνειρα με βατόμουρα δεν καθόλου καλοί οιωνοί.

Αν ονειρευτείτε απλώς βατόμουρα, να περιμένετε αναποδιές στις δουλειές σας.

Αν δείτε στο όνειρό σας ότι μαζεύετε βατόμουρα, είναι προμήνυμα ατυχίας και μπλεξιμάτων.

Η αστυνομία στο όνειρο έχει πολλές ερμηνείες και συνήθως αφορά τα επαγγελματικά μας.