HMOYN ΠΝΕΥΜΑ

Ήμουν πνεύμα κ μαζί με κάποια γυναίκα στα αριστερά μου πνεύμα κ αυτή γυρνούσαμε χαρούμενες κ ακολουθούσαμε χαρούμενες 2 γυναίκες η μία ήταν δικηγόρος,κ φαινόταν να σκέφτομαι σαν να την προστάτευα . Έψαχνε λοιπόν για σπίτι,(μάλλον θα παντρευόταν) μαζί με κάποια άλλη γυναίκα ίσως τη μητέρα της. Πήγαν να δουν ένα σπίτι ή για αγορά η για ενοικίαση, Μεγάλο ,πέτρινο παλιό αρχοντικό πάνω σε πεζόδρομο.Αφού κανείς δεν μας έβλεπε μπήκαμε κ εμείς .Ηταν υπέροχο, καθαρό,κάποια δωμάτια άδεια κάποια κανονικα με τα έπιπλα.Στην κρεββατοκαμαρα υπήρχε στα αριστερά μια τουαλέτα πάνω στην οποία υπήρχαν περίπου 10 μεγάλες ασημένιες φωτογραφίες με νύφες.(γυαλισμενες πεντακάθαρες) από την απέναντι πλευρά του κρεββατιου πάλι πολλές ασημένιες φωτό αλλά μικρότερες .Ξανακοιτωντας την τουαλέτα παρατήρησα ότι η τρίτη κατά σειρά νύφη ήμουν εγώ (3η νεκρή) , συγκινήθηκα πάρα πολύ κ άρχισα να κλαίω ,αναρωτιώμουν εάν το σπίτι ήταν της κόρης μου,εάν είχα κόρη(έχω 2 μεγάλους γιους) η κάποιου γιου μου. Χάρηκα που ακόμη κάπου με θυμόταν, κ παρ ολη τη συγκίνηση μου προσπάθησα να δω το υπόλοιπο σπίτι .Ηταν πολύ μεγάλο κ έτσι μπήκα σε ένα μόνο δωμάτιο ακόμη. Φαινόταν ότι υπήρχε πλούτος. αλλά κ πάλι είχε πάρα πολλές φωτογραφίες κ μέσα στην συγκίνηση μου προσπαθούσα να βρω κάποιον γνωστό μου να καταλάβω σε ποιόν άνηκε το σπίτι.Δεν έβγαλα άκρη κ δεν γνώριζα κανέναν ,ήταν όμως εμφανές ότι όλες οι φώτο άνηκαν στην ίδια οικογένεια,πολλές γενιές πριν. Συγνώμη αν κούρασα, Ευχαριστώ.
Βασιλικη

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Ποιος δεν έχει θυμηθεί κάποια στιγμή με νοσταλγία τη σχολική σάκα του; Τόσα χρόνια την κουβάλαγες στους ώμους σου, λογικό να τη δεις και στο όνειρο!  Βέβαια, τα όνειρα με σάκα ή τσάντα σχολική δεν είναι τόσο συνηθισμένα, ωστόσο ο ονειροκριτης έχει κάποιες ερμηνείες για να σας βοηθήσουν.

Το φτυάρι συμβολίζει τον κόπο και τον ιδρώτα, τη δουλειά που κάνει κάποιος αλλά ταυτόχρονα και τις αποτυχίες.

Κατά τον ονειροκρίτη, αν δείτε στο όνειρο σας μια βρύση χωρίς να τρέχει νερό σημαίνει συνήθως στενοχώριες και πίκρες στην οικογένειά σας. Το ίδιο δείτε να τρέχει βρώμικο νερό ή οποιοδήποτε άλλο υγρό.

Τα χειροκροτήματα στα όνειρα έχουν πολλές διαφορετικές ερμηνείες και η ακριβής ερμηνεία εξαρτάται από τις λεπτομέρειες του ονείρου. Δείτε τις επικρατέστερες ερμηνείες που δίνει ο ονειροκρίτης για τα όνειρα με χειροκρότημα.

Κατά τον ονειροκρίτη, το κρεβάτι στο όνειρο συμβολίζει το πάθος, τον έρωτα, τις απολαύσεις και το γάμο. Παράλληλα, όμως μπορεί να είναι οιωνός για ατυχίες ή θλιβερά γεγονότα.