Παπάς-Μεγάλο Σπίτι

Γειά σας..είδα στον ύπνο μου ότι αγόρασα ένα πολύ μεγάλο σπίτι φωτεινό με πολλά μπαλκόνια.Το σπίτι ήταν άδειο διότι ήταν η στιγμή που απλά το αγόρασα και δεν πρόλαβα να το επιπλώσω ξαφνικά βγαίνω έξω στο μπαλκόνι και βλέπω έναν παπά νέο μελαχρινό με μούσια κτλ. φόραγε τα ρούχα που φοράνε συνήθως οι παπάδες τα μαύρα δηδαδή με κόκκινο ωμοφόριο. Τον είχε φέρει η γιαγιά μου..τι μπορεί να σημαίνει αυτό;
Χρύσα

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Το τσουνάμι είναι ένα φαινόμενο με τεράστια θαλάσσια κύματα που έρχονται στις ακτές και συμβαίνει συνήθως μετά από κάποιο σεισμό. Δείτε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με τσουνάμι.

Αν δεις στο όνειρό σου αυτό το ενοχλητικό έντομο πετάει γύρω σου, είναι οιωνός ότι θα βιώσεις μικρές ενοχλήσεις από άλλα άτομα.

Αν ονειρευτείς ότι σε τσιμπάει αλογόμυγα, σημαίνει ότι θα περάσεις μια στενοχώρια, και κατά πάσα πιθανότητα θα αφορά την οικονομική σου κατάσταση.

Κακό όνειρο σύμφωνα με τον ονειροκρίτη. Αν δεις τα χωράφια, τον κήπο ή τα κτήματά σου να είναι χωρίς βλάστηση, πρόσεχε πολύ γιατί τα σχέδια που προγραμματίζεις θα αποτύχουν.

Η τσουκνίδα είναι ένα συνηθισμένο φυτό στην ύπαιθρο, που όμως αποφεύγουμε αν και έχει θεραπευτικές ιδιότητες. Ο ονειροκρίτης δίνει τις εξής ερμηνείες για τα όνειρα με τσουκνίδα.

Γενικά, η τσουκνίδα στο όνειρο σημαίνει ότι θα βιώσεις ζήλια και αχαριστία από κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο.

Διάβασε πως εξηγεί ο ονειροκρίτης τα όνειρα με ζήλεια.