ΛΑΧΤΑΡΑ

ΕΙΔΑ ΕΝΑ ΦΙΔΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΛΕΚΑΝΗ ΝΕΡΟ Κ ΤΟ ΕΙΧΑ ΒΑΛΕΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΕΒΑΛΑ ΠΟΛΥ ΝΕΡΟ Κ ΑΥΤΟ ΜΟΛΙΣ ΓΥΡΙΣΑ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΝΑ ΦΥΓΩ ΚΑΚΙΩΣΕ Κ ΒΓΗΚΕ ΑΠΕΞΩ ΑΠ ΤΗΝ ΛΕΚΑΝΗ ΕΝΩ ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΜΙΚΡΟ Κ ΑΚΑΚΟ ΒΓΗΚΕ ΜΕΤΑ ΑΠ ΤΗΝ ΛΕΚΑΝΗ ΕΠΕΣΕ ΚΑΤΩ ΜΕ ΚΑΚΙΑ Κ ΣΕΡΝΟΤΑΝ ΕΤΡΕΧΕ ΝΑ ΜΕ ΦΤΑΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΝΑ Μ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΚΟ ΑΛΛΑ ΠΡΟΛΑΒΑ ΠΗΓΑ Κ ΕΚΛΕΙΣΑ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ Κ ΧΤΥΠΑΓΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΜΕ ΜΑΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ Κ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΝΟΙΓΑ ΑΛΛΑ Η ΛΑΧΤΑΡΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑΜΕ ΔΕΝ ΛΕΓΟΤΑΝ ΒΑΡΑΓΕ ΜΕ ΜΑΝΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ Κ ΦΟΒΟΜΑΣΤΑΝ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ.
κατερινα

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς κούκλα είναι οιωνός για την απάτη, το ψέμα και την υποκρισία.

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς στρατιώτη στον ύπνο σου, τότε δείξε υπομονή και όλα θα πάνε καλύτερα.

Ένας οπλισμένος στρατιώτης σημαίνει προστασία.

Πολλοί στρατιώτες δείχνουν συνάντηση με αγαπημένα πρόσωπα.

 

 

 

Τα όνειρα με νηστείες και παρόμοια πράγματα θεωρούνται κακοί οιωνοί κατά τον ονειροκρίτη.  Ετσι, αν ονειρευτείς σου πως κάνεις νηστεία ή νηστεύεις, αυτό προμηνύει φτώχεια και υποκρισία.

Αν δείτε στο όνειρο σας έναν βιασμό, κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει πως σύντομα θα μάθετε ότι κάποιο φίλο σας τον χτύπησε συμφορά και θα εκπλαγείτε. Αν επιπλέον ο βιασμός που είδατε έγινε σε βάρος συγγενή σας, τότε το πρόσωπο αυτό θα περάσει πολύ δυσάρεστες ψυχολογικές καταστάσεις.

Τα όνειρα με κλέφτη ή κλέφτες έχουν να κάνουν συνήθως με αισθηματικά ή ερωτικά ζητήματα και ιδιαίτερα με "παράνομες" αγάπες.

Όταν δεις στο όνειρό σου έναν ωραίο άνδρα ή αν ονειρευτείς ωραίο τον εαυτό σου, είναι καλό όνειρο.