ΛΑΧΤΑΡΑ

ΕΙΔΑ ΕΝΑ ΦΙΔΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΛΕΚΑΝΗ ΝΕΡΟ Κ ΤΟ ΕΙΧΑ ΒΑΛΕΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΕΒΑΛΑ ΠΟΛΥ ΝΕΡΟ Κ ΑΥΤΟ ΜΟΛΙΣ ΓΥΡΙΣΑ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΝΑ ΦΥΓΩ ΚΑΚΙΩΣΕ Κ ΒΓΗΚΕ ΑΠΕΞΩ ΑΠ ΤΗΝ ΛΕΚΑΝΗ ΕΝΩ ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΜΙΚΡΟ Κ ΑΚΑΚΟ ΒΓΗΚΕ ΜΕΤΑ ΑΠ ΤΗΝ ΛΕΚΑΝΗ ΕΠΕΣΕ ΚΑΤΩ ΜΕ ΚΑΚΙΑ Κ ΣΕΡΝΟΤΑΝ ΕΤΡΕΧΕ ΝΑ ΜΕ ΦΤΑΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΝΑ Μ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΚΟ ΑΛΛΑ ΠΡΟΛΑΒΑ ΠΗΓΑ Κ ΕΚΛΕΙΣΑ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ Κ ΧΤΥΠΑΓΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΜΕ ΜΑΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ Κ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΝΟΙΓΑ ΑΛΛΑ Η ΛΑΧΤΑΡΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑΜΕ ΔΕΝ ΛΕΓΟΤΑΝ ΒΑΡΑΓΕ ΜΕ ΜΑΝΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ Κ ΦΟΒΟΜΑΣΤΑΝ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ.
κατερινα

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Τα μεγάλα πλοία και τα καράβια γενικά τα έχουμε συσχετίσει με ξενοιασιά, απόδραση, διακοπές, ταξίδια και εξερεύνηση. Στις περισσότερες περιπτώσεις, ο ονειροκρίτης θεωρεί ότι το καράβι στο όνειρο είναι καλό σημάδι αλλά υπάρχουν και εξαιρέσεις.

Τα ψέματα είναι η οδός του κακού. Είναι το ανέντιμο, το υποκριτικό, η επιτομή της άρνησης του ανθρώπου να παραδεχτεί την αλήθεια. Κάπως έτσι ερμηνεύει και ο ονειροκρίτης τα όνειρα με ψέματα.

Κατά τον ονειροκρίτη αν είσαι γυναίκα και ονειρευτείς μια φούστα, σημαίνει ότι θα υποστείς κάποια προσβολή ή θα ντροπιαστείς από κάποιον.

Είτε ακούς είτε βλέπεις έκρηξη στο όνειρό σου, κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει πως θα ακούσεις ένα συνταρακτικό γεγονός ή μια αποκάλυψη, το οποίο θα σου στοιχίσει.

Στην πραγματική ζωή, η αναπηρία συνήθως θεωρείται κακοτυχία και παρόμοια εξηγείται και στα όνειρα αν δεις κάποιον ανάπηρο ή κουτσό.

H μητέρα είναι σύμβολο ευμάρειας, τύχης, προστασίας και οικογενειακής γαλήνης. Δείχνει το πρακτικό πνεύμα του ανθρώπου και τη ροπή του στην κανονικότητα. Διαβάστε πως εξηγεί ο ονειροκρίτης τη μητέρα στα όνειρά μας.