περίεργο ονειρο με την πεθαμενη μητερα μου

Ότι βρισκόμουνα σε ένα παλιό μου σπιτι και ετοιμαζόμουνα για μετακόμιση και σε ένα σαν δεμα ήταν τα οστά της μητέρας μου και τα πήρα και τα εβαλα σε ένα ντουλάπι την ώρα που τα έκλεινα περίεργος σαν να εμφανίστηκε το πρόσωπο της και την είδα να αναπνέει και τότε αρχισανα φωνάζω τον ανδρα μου ότι ζει και την έθαψα ζωντανή και έκανα έγκλημα την ίδια στιγμή ανοιξε τα μάτια της ανασηκώθηκε με αγκάλιασε και αμεσως ξύπνησα.ηταν πολύ έντονο ονειρο
stella

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Οι ωτασπίδες είναι ένα απλό εργαλείο για τα αυτά, για να έχουμε την ησυχία μας και να μην ακούμε θόρυβο. Διαβάστε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τις ωτασπίδες στο όνειρο!

Σύμφωνα με τον ονειροκρίτη, αν δείτε στο όνειρο σας ψάθες τότε αυτό είναι οιωνός για καλές προοπτικές στις δουλειές σας.

Αν όμως δείτε ψάθες παλιές και τριμμένες, θα αντιμετωπίσετε καταστάσεις ενοχλητικές και δύσκολες, ειδικά στη δουλειά σας.

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς πως ψηφίζεις, θα βοηθήσεις κάποιον ουσιαστικά και αποτελεσματικά.

Συχνά, τα περιστατικά που βλέπουμε στο όνειρό μας γίνονται πραγματικότητα. Ετσι, αν δεν πίνετε μπύρα και δείτε στο όνειρό σας ότι πίνατε μπύρα, τότε σύμφωνα με τον ονειροκρίτη σας περιμένουν απογοητεύσεις, ειδικά αν το περιβάλλον δεν είναι πολύ εντάξει.

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς ότι είσαι δολοφόνος, να αναμένεις οικογενειακούς καβγάδες.

Αν μιλάς με δολοφόνο, πρόσεξε γιατί είναι πιθανόν να εκτεθείς για μοιχεία.

Αν ονειρευτείς δολοφονία  θα έχεις μεγάλες ερωτικές επιτυχίες.