οικογενειακές καταστάσεις

Καλησπέρα!όπως το θυμάμαι σπαστά το όνειρο που είδα,αρχικά περπατούσα σε μια παραλία γεμάτη γνωστούς,εποχή καλοκαίρι ντάλα ο ήλιος,φοβήθηκα μην καώ!ξαφνικά συναντάω δυο ξαδέρφες μου κάθομαι μαζί τους και αγναντεύω τη καταγάλανη εκθαμβωτική θάλασσα!φεύγω και πηγαίνω σπίτι τους χωρίς την έγκριση τους για να ποτίσω να λουλούδια και ξαφνικά μπαίνει μια κοινή γνωστή μας η οποία έκλεψε ένα πουκάμισο αξίας 400 ευρώ!μετά κατηγόρησαν εμένα,αλλά τους απέδειξα πως ήταν αυτή!ωστόσο στη συνέχεια μαγείρεψε η μητέρα μου με τη δική τους και φάγαμε όλοι μαζί σαν οικογένεια,ήταν και ο σύντροφός μου στο τραπέζι!σε κάποια στιγμή πήγα τουαλέτα και είχα αίμα περιόδου!εκεί έρχεται ένας πρώην μου και φιλάει τη μία ξαδέρφη μου,η άλλη ήταν έγκυος και κάναν προετοιμασίες να γεννήσει!εκεί φεύγω και βρίσκομαι με άλλον πρώην και μια κοινή γνωστή μας!καταλήγουμε στο κρεβάτι εγώ με περίοδο!στην ουσία δεν κάναμε τίποτα!και εκεί μας έπιασε ο σύντροφος μου στα πράσα!δεν μπορούσε να το προσπεράσει αλλά ούτε κ θύμωσα!εγώ δεν έδωσα και πολύ σημασία στις αντιδράσεις του σαν να μη με ένοιαζε καθόλου!και εκεί ξύπνησα! ευχαριστώ!
τζορτζινα

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Πολύ κακό όνειρο! Η σαμπάνια μπορεί να είναι ένα ωραίο ποτό, που το απολαμβάνουμε στις γιορτές, αλλά στα όνειρά μας έχει εντελώς αντίθετη ερμηνεία.

Αν δεις στο όνειρό σου αυτό το ενοχλητικό έντομο πετάει γύρω σου, είναι οιωνός ότι θα βιώσεις μικρές ενοχλήσεις από άλλα άτομα.

Αν ονειρευτείς ότι σε τσιμπάει αλογόμυγα, σημαίνει ότι θα περάσεις μια στενοχώρια, και κατά πάσα πιθανότητα θα αφορά την οικονομική σου κατάσταση.

Αν δεις στο όνειρό σου ένα μεγάλο στόμα με κόκκινα χείλη σημαίνει επιτυχίες.

Αντίθετα, το μικρό στόμα συμβολίζει την υποκρισία.

Αν δεις όνειρο με κάποιον να σου δείχνει το στόμα του ή τα δόντια του να περιμένεις προβλήματα υγείας. Ειδικά αν το στόμα του είναι σε κακή κατάσταση.

Πολύ άσχημο όνειρο, έρχονται αρρώστιες και στενοχώριες. Ειδικότερα, αν δεις οτι είσαι εσύ αβάπτιστος/η θα έχεις μεγάλες στεναχώριες.

Το τσουνάμι είναι ένα φαινόμενο με τεράστια θαλάσσια κύματα που έρχονται στις ακτές και συμβαίνει συνήθως μετά από κάποιο σεισμό. Δείτε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με τσουνάμι.

Το κρέας με όλη την ποικιλία του είναι μια βασική πηγή τροφής για τους περισσότερους ανθρώπους. Λόγω της καθοριστικής σημασίας του στη ζωή μας, υπάρχουν πάρα πολλές ερμηνείες για τα όνειρα με κρέας ανάλογα με το είδος και τον τρόπο μαγειρέματος που βλέπουμε...