νυχτεριδα

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Το σάβανο είναι τα νεκρικά ρούχα που φοράνε σε ορισμένες περιπτώσεις σε έναν πεθαμένο για να το κηδέψουν. Όσο κι αν φαίνεται περίεργο, ο ονειροκρίτης θεωρεί ότι το σάβανο στα όνειρα είναι καλή ένδειξη.

Πολύ άσχημο όνειρο, έρχονται αρρώστιες και στενοχώριες. Ειδικότερα, αν δεις οτι είσαι εσύ αβάπτιστος/η θα έχεις μεγάλες στεναχώριες.

Το όνειρο με βαφή, μπογιές ή γενικότερα βάψιμο είναι αμφίσημο. Μερικές φορές είναι οιωνός ευτυχίας αλλά άλλες φορές είναι κακό προμήνυμα. Επίσης, παίζει αρκετό ρόλο και το χρώμα που θα δείτε ότι βάφατε.

Τα μελομακάρονα είναι το απόλυτο γλυκό των Χριστουγέννων και φυσικά ένα από τα αγαπημένα όλου του κόσμου στην Ελλάδα. Ωστόσο, παρότι τρώμε μελομακάρονα και ευχαριστιόμαστε, ο ονειροκρίτης υποστηρίζει ότι αν αν ονειρευτείς ότι τρως μελομακάρονα, θα μάθεις κάτι άσχημο που θα σε πικράνει πολύ.

Ο ταύρος σύμφωνα με τον ονειροκρίτη είναι σύμβολο του έρωτα. Ο ταύρος με τον οποίο παλεύεις, συμβολίζει τον εχθρό σου, τον αντίπαλο σου, μια αντίζηλο ή τον ίδιο σου τον εαυτό και το εγωισμό σου...