χτυπούσα την μαμα μου

Η μητέρα μου έφυγε απο την ζωη εδω και 4 μηνες . Ειδα οτι δεν ηταν πεθαμενη και την έδερνα παρουσία του πατερα μου που ηταν και αυτος εν ζωη ενώ εχει πεθανει εδω και 10 χρονια , γιατι ειχε παρει ενα δανειο απο τον εργοδότη μου. Παρουσες στον καυγά ηταν και οι αδελφες. εγω αφου χτυπησα πολυ την μαμα μου έφυγα απο το σπιτι μου (πατρικο ) και σκεφτόμουν να παω να μείνω( να με φιλοξενήσει ) ενας φιλος μου η ενας συνάδελφος.
αλεξανδρα

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Ο βράχος είναι γεωλογικός σχηματισμός που συνήθως συμβολίζει τη δύναμη, γι' αυτό λέμε συχνά "δυνατός σαν βράχος". Δείτε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με βράχους και βράχια.

Γενικά το τυρί είναι καλό σημάδι.

Αν δείτε ότι φτιάχνετε οι ίδιοι τυρί τότε μεγάλες επιτυχίες σας περιμένουν στην δουλειά σας.

Τα μάτια είναι ο καθρέφτης της ψυχής του ανθρώπου, λένε κάποιοι, και το μάτι στο όνειρο είναι πολύ ισχυρό σύμβολο σύμφωνα με τον ονειροκρίτη. Αλλες φορές έχουν καλή ερμηνεία άλλες φορές όχι.

Κατά τον ονειροκρίτη, αν δείτε τους γονείς σας στο όνειρό σας αυτό σημαίνει διαφορετικά πράγματα ανάλογα με το πως τους είδατε.

Αν δεις στο όνειρό σου έναν αετό να πετάει ψηλά στον ουρανό, σύμφωνα με τον ονειροκρίτη σημαίνει ότι έχεις φιλοδοξίες πολύ μεγαλύτερες από τις δυνάμεις σου. Ταυτόχρονα είναι οιωνός για επιτυχία σε δουλειές.

Τα όνειρο με όσπρια θεωρείται καλό όνειρο και προάγγελος θετικών ειδήσεων και ευδαιμονίας. Όπου και όπως και αν τα δεις, τα όσπρια σημαίνουν πλούτη, λεφτά, αφθονία αγαθών και καλή υγεία χωρίς αρρώστιες.