χτυπούσα την μαμα μου

Η μητέρα μου έφυγε απο την ζωη εδω και 4 μηνες . Ειδα οτι δεν ηταν πεθαμενη και την έδερνα παρουσία του πατερα μου που ηταν και αυτος εν ζωη ενώ εχει πεθανει εδω και 10 χρονια , γιατι ειχε παρει ενα δανειο απο τον εργοδότη μου. Παρουσες στον καυγά ηταν και οι αδελφες. εγω αφου χτυπησα πολυ την μαμα μου έφυγα απο το σπιτι μου (πατρικο ) και σκεφτόμουν να παω να μείνω( να με φιλοξενήσει ) ενας φιλος μου η ενας συνάδελφος.
αλεξανδρα

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Το πετρέλαιο ειναι το ορυκτό από το οποίο παράγουμε άπειρα χρήσιμα προϊόντα, καύσιμα και πρώτες ύλες. Πως εξηγεί όμως ο ονειροκρίτης το πετρέλαιο στο όνειρο;

Σύμφωνα με τον ονειροκρίτη το όνειρο με φαγητό είναι καλό μόνο αν δεις ότι τρως μαζί με κάποιους άλλους. Διαφορετικά αν ονειρευτείς ότι τρως φαγητό μόνος σου, έρχονται δύσκολες μέρες.

Τα όνειρα με χωνί σχετίζονται με το επάγγελμα, την οικονομική κατάσταση και την επιχειρηματική δράση αυτού που βλέπει το όνειρο.

Γεμάτο χωνί σημαίνει ότι θα χάσεις στα χαρτιά ενώ το άδειο, ότι θα κάνεις μια επιχείρηση που θα αποτύχει και θα χάσεις λεφτά και αξιοπιστία.

Τα όνειρα με άβαφα ρούχα υποδηλώνουν πάντα κάτι κακό. Αν ονειρευτείς ότι φοράς ξεθωριασμένα ρούχα, σύμφωνα με τον ονειροκρίτη πρέπει να προσέχεις μήπως αρρωστήσεις ή πάθεις κάποια ατυχία στην δουλειά σου.

Η πάπια στα όνειρα είναι συνήθως καλό σημάδι. Συμβολίζει τη χαρά και την ευτυχία.

Ο δρόμος στο όνειρο συμβολίζει συνήθως μια κατάσταση που εξελίσσεται ή τα σχέδια μας. Τα όνειρα με δρόμο έχουν διαφορετικές ερμηνείες ανάλογα με το είδος και την κατάσταση του δρόμου.