ευτυχια, χαρα, φιλη

Ξημερωματα Κυριακης ειδα στο ονειρο μια φιλη και συναδελφο μου ονοματι Μαρια. Αυτη λεει ηταν ευτυχισμενη κ πολυ χαρουμενη γιατι της ειχαν προτεινει να μετακομισει στην Ικαρια να δουλεψει σε εκει υποκαταστημα της ιδιας εταιριας που δουλευουμε με τα διπλα λεφτα ειδα κ ενα νουμερο 700. Δεν θυμαμαι αν την ειδα να γελαει ουτε τι φορουσε. Ειναι για μενα η για εκεινη;; ειναι η παναγια μηπως ? Παρακαλω εξηγηστε το μου γτ δεν βλεπω συχνα και παντ μου βγαινουν οποτε βλεπω. Ευχαριστω για τον χρονο σας.
Αγγελική Κ

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Κατά τον ονειροκρίτη, αν ονειρευτείς ένα λερωμένο βρέφος, οι δουλειές σου θα πάνε πολύ καλά και θα βγάλεις λεφτά. Αν δεις όνειρο με βρέφος καθαρό και περιποιημένο, θα έχεις οικογενειακή ευτυχία και τύχη σε όλα τα θέματα.

Τα γουρούνια είναι άκακα ζώα που τα εκτρέφουμε για φαγητό, όμως τα έχουμε συνδέσει και με τη βρωμιά. Δείτε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα όπου βλέπουμε γουρούνι.

Η εκκλησία, όπως και να παρουσιαστεί στο όνειρό σας, κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει πολύ καλές εξελίξεις στο χώρο της εργασίας σας καθώς και άνοδο επαγγελματική και οικονομική.

Τα όνειρα με φωτιά έχουν βαθύτατα αμφίσημη σημασία. Η εξήγησή τους διαφέρει ανάλογα με τα συμφραζόμενα του ονείρου αλλά και ποιος βλέπει αυτό το όνειρο. Φυσικά, όσο πιο άγρια είναι η φωτιά τόσο πιο άσχημο είναι το όνειρο...

Η γέννα και γενικά η γέννηση ενός νέου πλάσματος είναι από τα πιο χαρούμενα πράγματα στον κόσμο. Η γέννα στο όνειρο όμως έχει διαφορετικές σημασίες. Διαβάστε τις ερμηνείες που δίνει ο ονειροκρίτης στα όνειρα με γέννα.