Ο πιο αναλυτικός ονειροκρίτης

καράβι και θάλασσα

γεια σας .έχω δει 2 όνειρα τώρα τελευταία με καράβι κ θάλασσα. γενικά το καράβι είναιένα από τα πιο συνηθισμένα ονειρα μ.ένα βράδυ είδα πώς ήμουν μέσα σε ένα μεγάλο πλοίο αυτό που πάνε Ιταλία Ελλάδα κ πήγενα ταξίδι, ήταν κ άλλοι γνωστοί μ εκεί κ είδα το πλοίο να περνεί στροφή για να γυρίσει για να αραξει στο λιμανι,εγώ κάπως φοβήθηκα εκείνη την ώρα κ έλεγα με το μυαλό μου μ ότι γυρίζει πολύ γρήγορα κ θα χτυπήσει πάνω στο τοίχο, αλλά τελικά δεν έγινε τίποτα σοβαρό. άραξε κανονικά κ είδα τη θάλασσα πριν βγούμε έξω γαλανη.έγινε μια ανακατωσουρα εκεί πριν κατεβουμε,τέλος πάντων δε το θυμάμαι κ καλά. προχτές το βράδυ είδα ότι πάλι πήγαινα ταξίδι με πλοίο κ καθόμουν ακριβώς μπροστά στη μύτη του καραβιου,μπροστά έβλεπα ένα καπετάνιο να κατευθείνεί το πλοίο έμοιαζε με ένα ηθοποιό, πίσω μ σε ένα παγκάκι καραβιου είδα να κάθονται ένας θείος μου με την γυναίκα του κ εγώ είπα στη θεία μου ότι σε λίγο θα νυχτωσει κ θα έχει κύμα πολύ η θάλασσα θα έχει πολύ ντραμουντανα μπορεί κ να βρέχει πιο κάτω, η θεία μου μ μ είπε ότι τώρα είναι πολύ ηρεμη η θάλασσα κ το καράβι ταξιδεύει πολύ ηρεμα.εγώ φοβόμουν ότι θα βρούμε κύμα πολύ μπροστά μας κ οτι κινδινευοουμε ..γενικά είδα ήρεμο ταξίδι .τι να σημαίνει.;
Βαλεντινα

Ονειροκρίτης: Πρόσφατες ερμηνείες ονείρων

Γενικά το τυρί είναι καλό σημάδι.

Αν δείτε ότι φτιάχνετε οι ίδιοι τυρί τότε μεγάλες επιτυχίες σας περιμένουν στην δουλειά σας.

Όπως συμβαίνει συχνά στον ονειροκρίτη, η καρέκλα στο όνειρο έχει διαφορετική ερμηνεία ανάλογα με το είδος και την κατάσταση της καρέκλας που θα ονειρευτείς.

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς ότι πουλάς ύφασμα, είναι προμήνυμα ότι θα έχεις επιτυχίες.

Το χταπόδι με τα χαρακτηριστικά του πλοκάμια και τις βεντούζες είναι ένα άκακο μαλάκιο της θάλασσας. Στα όνειρα όμως το χταπόδι έχει ερμηνεία αρνητική, καθώς συμβολίζει οικογενειακές έγνοιες, στενοχώριες από τελματωμένες ερωτικές σχέσεις ή τερατώδη γεγονότα.

Τα όνειρα με πάγο ή παγάκια δε θεωρούνται καλοί οιωνοί σύμφωνα με τον ονειροκρίτη.