Θάλασσα, καράβι

Είδα στο όνειρό μου οτι ταξίδευα με μεγάλο καράβι σε ήρεμη θαλασσα που είχε πολυ ανοιχτόχρωμο χρώμα. Ήταν σχεδόν ανοιχτό γκρι αλλά όχι πολυ διαυγές. Δίπλα απο το καράβι - κσι στο ίδιο επίπεδο με το κατάστρωμα- κολυμπούσαν ήρεμα, γελαστά και χαρούμενα τα μικρά παιδιά μιας εξαδερφης μου ( τωρα ειναι μεγάλα). Και όταν φτάσαμε στον προορισμό μας αυτά ανέβηκαν πάνω στο καραβι χωρίς προσπάθεια- έτσι καθώς κολυμπούσαν. Καθώς έβλεπα τα παιδια και ενώ ήξερα οτι ειναι παιδια της εξαδερφης μου είχα την σκέψη οτι δεν ειναι δικά της γιατί εκείνη έχει 2 κι αυτα ήταν περισσότερα. Μάλλον 3 ή 4 ( να σημειώσω οτι εγω εχω 3 παιδια)
Μαρίνα

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Ο παππούς είναι μια γλυκιά φιγούρα της οικογενειακής ζωής για όλους μας. Δες πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα όπου βλέπουμε τον παππού μας ή κάποιον άλλο παππού.

Τα κόλυβα είναι συνδεδεμένα με κηδεία. Ανάλογα με το ποιανού τα κόλυβα τρως στο όνειρό σου, ο ονειροκρίτης δίνει και διαφορετική ερμηνεία.

Η κρεμάλα και το κρέμασμα ήταν ένας από τους πιο διαδεδομένους τρόπους εκτέλεσης δια βασανισμού που επινόησε ποτέ η ανθρωπότητα. Στο όνειρο η κρεμάλα σε σπάνιες περιπτώσεις σημαίνει κάτι καλό....

Τα κύματα είναι φυσικό χαρακτηριστικό της θάλασσας όταν έχει έστω και λίγο αεράκι. Λίγο κυματάκι είναι και όμορφο, αλλά τα μεγάλα κύματα είναι κακοκαιρία και κίνδυνος για όσους βρίσκονται στο διάβα τους. Τι σημαίνουν όμως τα κύματα στα όνειρα;

Το πηγάδι συμβολίζει τη γερή και αγνή φιλία. Ανάλογα με την κατάσταση στην οποία θα βρίσκεται το ποτάμι που θα δεις στο όνειρό σου, ο ονειροκρίτης δίνει μια διαφορετική ερμηνεία.

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς σφουγγάρι στον ύπνο σου, πρέπει να προσέξεις. Οι δουλειές σου θα πάρουν επικίνδυνη τροπή  και πιθανόν να χάσεις λεφτά ή και την ίδια την εργασία σου.