Ποντίκια ,σκύλος ,αδερφή

Είδα στον ύπνο μου 2 ποντίκια να έχει σκοτώσει η μητέρα μου με αιμα κ το σκύλο μου κ αυτόν επίσης τον ειχε σφαξει κ αιμορραγουσε κ πέθανε κ την αδερφή μου γυρισμένη πλάτη κ αυτή σφαγμενη να αιμορραγεί εκείνη δν πεθανε απλα εκλαιγε κ αυτη ..έκλαιγα στο όνειρο ενώ τα έβλεπα αλλά κ στην πραγματικότητα που με ξύπνησε η μητέρα μου έκλαιγα με λυγμούς..είχα να δω αρκετό καιρό όνειρο κ με τρόμαξε αρκετά. .θα γίνει κάτι κακό? ?
Γωγώ Σπανακη

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Η ζυγαριά είναι το εργαλείο με το οποίο μετράμε μια ποσότητα και συνήθως είναι η μέτρησή της που οδηγεί σε αποφάσεις, οικονομικές ή προσωπικές. Στα όνειρα, η ζυγαριά είναι σύμβολο προτάσεων, συμφωνιών αλλά και αλλαγής πορείας.

Τα όνειρα με νηστείες και παρόμοια πράγματα θεωρούνται κακοί οιωνοί κατά τον ονειροκρίτη.  Ετσι, αν ονειρευτείς σου πως κάνεις νηστεία ή νηστεύεις, αυτό προμηνύει φτώχεια και υποκρισία.

Η φωλιά είναι συμβολο αγάπης, θαλπωρής και έρωτα. Κατά μία έννοια συμβολίζει το από που προερχόμαστε ενώ μπορεί να συμβολίζει το σπίτι και την οικογένεια μας.

Στην πραγματική ζωή, η πτώση και γενικά το πέσιμο είναι μια κατάσταση στην οποία δεν έχουμε τον έλεγχο με αποτέλεσμα να κινδυνεύει η ασφάλεια μας. Τι σημαίνει όμως αν δείτε αν ονειρευτήκατε ότι πέφτετε; Ο ονειροκρίτης δίνει την ερμηνεία.

Τα όνειρα με ποτάμι ερμηνεύονται ανάλογα με το είδος και την κατάσταση του ποταμιού.