Καραφλος με μαλλια

Ειδα τον πρωην μου που τον αγαπω ακομα πως ειχε αφησει μαλλια( τα ξυριζει γουλι λογω καραφλας) κ οτι ηταν πολυ γλυκος μαζι μου κ μετα απο καστανα τα εβαψε μικρες ξανθες ανταυγειες.
Mirloon

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Στην καθημερινότητα οι ζητιάνοι συμβολίζουν την απόλυτη φτώχεια και απαξίωση, αλλά στα όνειρα ο ονειροκριτης τα θεωρεί ως καλούς οιωνούς.

Ειδικότερα, αν ονειρευτείς ότι είσαι φτωχός ζητιάνος σημαίνει ότι συντομα θα ξεπεράσεις τα προβλήματα και θα έχεις χαρά και και ευτυχία στο σπίτι σου αλλά και οικονομική ανεξαρτησία.

Ο γιατρός είναι ο αρμόδιος επαγγελματίας για την υγεία μας. Τι γίνεται όμως όταν βλέπουμε στα όνειρά μας έναν γιατρό;

Ο καυγάς και ο τσακωμός ως σύμβολα των ονείρων μπορούν να έχουν πολλαπλές ερμηνείες. Ένας καβγάς είναι πάντα ένα δυσάρεστο και λυπηρό θέαμα, πόσο μάλλον όταν μπλέξουμε εμείς οι ίδιοι σε τσακωμό. Δείτε πως εξηγεί ο ονειροκρίτης τα όνειρα με καβγάδες, τσακωμούς και φιλονικίες.

Η θάλασσα μας ταξιδεύει και τη λατρεύουμε, όμως η θάλασσα στο όνειρο έχει διάφορες ερμηνείες, ανάλογα με τα συναισθήματα και τα στοιχεία κάθε ονείρου Δείτε τις πιο πιθανές ερμηνείες του ονειροκρίτη.

Το τριαντάφυλλο είναι το σύμβολο της αγάπης. Πως εξηγεί ο ονειροκρίτης το τριαντάφυλλο στο όνειρο;

Κατά τον ονειροκρίτη, αν δείτε στο όνειρο σας μια βρύση χωρίς να τρέχει νερό σημαίνει συνήθως στενοχώριες και πίκρες στην οικογένειά σας. Το ίδιο δείτε να τρέχει βρώμικο νερό ή οποιοδήποτε άλλο υγρό.