Μου έπεφταν τα μαλλια

Γεια σας ,Εγώ είδα πως μου έπεφταν τα μαλλιά και είχαν μείνει μόνο τούφες στο κεφαλι μου στο χρώμα μου,σκούρο καστανό κι αυτές αραιές πολύ.Ειχα πολύ αγωνία στον ύπνο μου και έβλεπα πως δε μπορούσα να πιστέψω αυτό που έγινε και μάλλον έκλαιγα.(Αν οχι,παντως ειχα μεγαλη στεναχωρια!).Απτην άλλη αυτός που έβλεπα δεν ήταν η φάτσα μου..αλλα κάποιος άλλος που όμως σύμφωνα με το όνειρο ήμουν εγώ...Ανησυχησα κάπως.Ειχα πιει αλκοόλ πριν τον ύπνο,λέτε να έπαιξε ρολο;Ευχαριστώ...
Γιάννης

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Ο Ήλιος είναι το αστέρι του ηλιακού μας συστήματος και το λαμπρότερο σώμα του ουρανού. Μας δίνει ζωή και μας ζεσταίνει και έχει εξέχουσα θέση στη λαϊκή παράδοση. Πως ερμηνεύει όμως ο ονειροκρίτης τα όνειρα με ήλιο;

Τα όνειρα με χορό θεωρούνται οιωνοί και σημάδια του έρωτα και του πάθους, ειδικά αν ο χορός είναι το ερωτικότατο τάνγκο.

Η ακρόπολη στην αρχαιότητα χρησιμοποιούνταν είτε ως οχυρωμένος οικισμός είτε ως πυρήνας και λατρευτικό κέντρο μιας πόλης. Η πιο φημισμένη Ακρόπολη είναι της Αθήνας, και στα όνειρα είναι καλός οιωνός.

Οι φακές είναι μια πολύ ωραία σούπα, αλλά δυστυχώς όταν τις βλέπουμε στο όνειρο μας δεν είναι καλός οιωνός.

Ο ονειροκρίτης λέει πως αν ονειρευτείς σου ότι τρως φακές, θα έχεις ζημιές στις επιχειρήσεις σου.

Τα μελομακάρονα είναι το απόλυτο γλυκό των Χριστουγέννων και φυσικά ένα από τα αγαπημένα όλου του κόσμου στην Ελλάδα. Ωστόσο, παρότι τρώμε μελομακάρονα και ευχαριστιόμαστε, ο ονειροκρίτης υποστηρίζει ότι αν αν ονειρευτείς ότι τρως μελομακάρονα, θα μάθεις κάτι άσχημο που θα σε πικράνει πολύ.