Μάθε την ερμηνεία που δίνει ο ονειροκρίτης για το όνειρο σου

Ονειροκρίτης Ήλιος

Ο Ήλιος είναι το αστέρι του ηλιακού μας συστήματος και το λαμπρότερο σώμα του ουρανού. Μας δίνει ζωή και μας ζεσταίνει και έχει εξέχουσα θέση στη λαϊκή παράδοση. Πως ερμηνεύει όμως ο ονειροκρίτης τα όνειρα με ήλιο;

Γενικά αν δεις τον ήλιο στο όνειρο σου, θεωρείται καλό σημάδι. Διότι ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τον ήλιο ως ευτυχία και γαλήνη, είτε τον δεις στην ανατολή είτε στη δύση του. Όσο πιο λαμπερός είναι τόσο καλύτερο το όνειρο. Παρόμοια, μια ηλιόλουστη μέρα στο όνειρο σου, δείχνει ευχαρίστηση και καθαρότητα σκέψης.

Όμως, αν ο ήλιος που είδες ήταν σκοτεινός ή κόκκινος, σχεδόν ματωμένος, πρέπει να προσέξεις πολύ. Πιθανώς να κινδυνέψεις από κάποιο ατύχημα ή απροσεξία δική σου ή κάποιου άλλου. Γενικά δεν θεωρείται καλός οιωνός...

Αν δεις στο όνειρό σου τον ήλιο να κρύβεται από σύννεφα και να μην έχει πολύ φως, έρχονται προβλήματα. Αυτό το όνειρο δηλώνει επίσης και στεναχώρια, ανησυχία ή και φόβο που έχεις για κάποια κατάσταση που σε προβληματίζει. Θα δυσκολευτείς πολύ, αλλά το καλό ειναι ότι στο τέλος θα τα καταφέρεις.

Αν όμως ονειρευτείς ότι ο ήλιος σκεπάστηκε από μαύρα σύννεφα με βροχή, να περιμένεις κάποιο κακό. Ίσως ακόμα και θάνατο κάποιου συγγενή ή κάποιου φιλικού προσώπου.

Παρόμοια, αν δεις στο όνειρό σου συννεφιασμένες μέρες χωρίς ήλιο, αυτό υποδηλώνει επερχόμενη θλίψη από κάποιο λυπηρό γεγονός.

Όμως, το όνειρο με ήλιο να εμφανίζεται μετά από δυνατή βροχή, σημαίνει τελειωμό στα προβλήματά σου.

Επίσης, αν ονειρευτείς ήλιο και βροχή, χωρίς όμως σύννεφα, ίσως είναι προμήνυμα για γάμο ή για κάποιο άλλο ευτυχές γεγονός. 

Αν δεις στο όνειρό σου τον Ήλιο και το φεγγάρι, ταυτόχρονα ή το ένα μετά το άλλο, είναι σημάδι ότι κάποιο τυχαίο γεγονός θα σου χαλάσει τα σχέδια. Κατά μια ερμηνεία, μάλιστα, αν ονειρευτείς τον ήλιο και τη σελήνη μαζί ή να μά­χονται, αυτό μπορεί να σημαίνει ότι θα χρειαστεί να παλέψεις για κάτι και θα χάσεις. Για τους άντρες, το ίδιο όνειρο θεωρείται συχνά και προμήνυμα για πόλεμο.

Αν ονειρευτείς Ήλιο και χιόνι, ταυτόχρονα και χωρίς σύννεφα, είναι οιωνός για χαρές και πανηγύρια.

Κατά τον ονειροκρίτη, αν ονειρευτείς τον ήλιο να μπαίνει και να φωτίζει το σπίτι σου, να περιμένεις οικογενειακή ευτυχία και γαλήνη. Αν όμως δεις τις οι ακτίνες του ήλιου να πέφτουν πάνω στο κρεβάτι σου, αυτό συνήθως θεωρείται προάγγελος για αρρώστια, όχι όμως σοβαρή.

Επίσης,  αν δεις τις ακτίνες του ήλιου να πέφτουν πάνω στη στέγη σπιτιού, αυτό ειναι προμήνυμα ατυχήματος ή πυρκαγιάς και πρέπει να λάβεις τα μέτρα σου.

Για τις γυναίκες, ο λαμπερός και ζεστός ήλιος στο σπίτι ίσως είναι οιωνός νέας ζωής, δηλαδή εγκυμοσύνης.

Αν μια έγκυος γυναίκα δει τον ήλιο στο όνειρό της, είναι σημάδι ότι θα έχει καλό τοκετό. Μάλιστα, υπάρχουν ερμηνείες που λένε πως αν μια έγκυος δει στο όνειρό της τον ήλιο να ανατέλλει, θα γεννήσει γιο που θα γίνει γερός άντρας, ενώ αν ονειρευτεί τη δύση του Ήλιου τότε θα γεννήσει κορίτσι!

Αν δεις στο όνειρό σου έναν ήλιο λαμπερό και ζεστό, αυτό ειναι καλό σημάδι για θετικές εξελίξεις στα ερωτικά και επιχειρηματικά σου σχέδια. Αν π.χ. ενδιαφέρεσαι για κάποιο συγκεκριμένο πρόσωπο, μάλλον το ενδιαφέρον θα έχει ευτυχές τέλος και θα ξεκινήσετε μια όμορφη σχέση.

Αν κάποιος άρρωστος δει τον ήλιο να λάμπει στον ύπνο του, είναι οιωνός για γρήγορη ανάρρωση.

Επίσης, αν είστε ερωτευμένοι, το όνειρο με ήλιο να λάμπει πάνω σας, μπορεί να σημαίνει ότι κάποια παλιά αγάπη ή πρώην αγαπημένος θα επιστρέψει για τα καλά.

Όμοια και για τη δουλειά και τα επαγγελματικά, αν δεις τον ήλιο να λάμπει στο όνειρο σου, συνήθως είναι προμήνυμα για επιτυχία και ραγδαία επαγγελματική άνοδο. Και πάλι όμως αν δεις τον ήλιο να είναι σκοτεινός και τον σκεπάζουν σύννεφα, αυτό θεωρείται προειδοποίηση για σημαντικά προβλήματα και απώλεια χρημάτων.

Αν είδες στον ύπνο σου τον ήλιο να γίνεται υπερβολικά λαμπερός και να σε καίει ή να εκρήγνυται, αυτό υποδηλώνει ότι θα βιώσεις το τέλος μιας σχέσης ή κατάστασης στην οποία είχες επενδύσει πολλά.

Όταν βλέπεις στο όνειρό σου τον ήλιο να ανατέλλει την αυγή, αυτό σημαίνει ότι ξεκινά μια καινούρια, πιο χαρούμενη και πιο δημιουργική περίοδος της ζωής σου. Αν στη συνέχεια ο ήλιος είναι λαμπερός και αψεγάδιαστος, αυτό δείχνει ότι θα έχεις τύχη και άφθονα πλούτη είτε υλικά ή ψυχικά και συναισθηματικά.

Αν όμως ο ήλιος που ανατέλλει είναι σκοτεινός ή μαύρος, τότε αυτό μπορεί να δηλώνει λάθος αποφάσεις που έχεις πάρει ή θα πάρεις, με αποτέλεσμα να βάλεις σε κίνδυνο εσένα και τους γύρω σου. Στα επαγγελματικά το όνειρο με μαύρο ή σκοτεινό ήλιο, ίσως σημαίνει και αποτυχίες.

Για τις παντρεμένες γυναίκες που θα δουν συννεφιασμένο, σκοτεινό ή μαύρο ήλιο, το όνειρο δείχνει βάσανα στην οικογένεια πιθανώς λόγω απιστίας του συζύγου. Και για τους παντρεμένους άντρες, το όνειρο έχει παρόμοια εξήγηση και μπορεί να προμηνύει διαζύγιο. 

Για τις ανύ­παντρες γυναίκες, ο σκοτεινός ή θολωμένος ήλιος δείχνει τέλος σχέσης.

Αν δεις στο όνειρό σου να πηγαίνεις κοντά στον ήλιο, είναι οιωνός ότι έχεις μεγάλη προστασία. Αν δεις ότι πλησιάζεις τον ήλιο συνέχεια αλλά δεν καίγεσαι, κατά μία ερμηνεία, ειναι προμήνυμα για τιμές και δόξες. 

Αν είδες στον ύπνο σου τον ήλιο να ανατέλλει από τη δύση, και γενικά να κινείται αντίθετα από το κανονικό, αυτό είναι κακός οιωνός και υποδηλώνει κάποια συμφορά ή καταστροφή.

Παρόμοια, αν δεις στο όνειρό σου έκλειψη ηλίου, αυτό είναι οιωνός για επερχόμενη σοβαρή καταστροφή, ίσως και θάνατο.

Σχόλια1