Μάθε την ερμηνεία που δίνει ο ονειροκρίτης για το όνειρο σου

Ονειροκρίτης Χαλάζι

Το χαλάζι είναι η χειρότερη μορφή υετού, μια και προκαλεί καταστροφές σε καλλιέργειες, αυτοκίνητα, αεροσκάφη, γυάλινες κατασκευές, ενώ η έντονη χαλαζόπτωση μπορεί να αποβεί μοιραία και για τον άνθρωπο. Δείτε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με χαλάζι.

Αν δεις στο όνειρό σου χαλάζι να πέφτει, χωρίς να προξενεί καταστροφές, σημαίνει συνήθως ότι θα λάβεις πρόσκληση σε γιορτή. Αντίθετα, αν δεις χαλάζι να προξενεί καταστροφές σε σπίτια, αυτοκίνητα ή αγροτικές εκτάσεις, τότε να περιμένεις προβλήματα και να προσέξεις την υγεία και το πορτοφόλι σου.

Επίσης, αν δεις χαλαζοθύελλα, ή ότι βρίσκεσαι απροστάτευτος ενώ πέφτει χαλάζι μανιασμένα, είναι οιωνός ότι κάποια σχέδια που κάνεις δεν θα πάνε καλά από τυχαίους παράγοντες που δεν είναι δυνατόν να υπολογίσεις. Για τους επιχειρηματίες και τους γεωργούς το όνειρο αυτό μπορεί να είναι και προμήνυμα για να φυλάξουν τα νώτα τους.

Αν ονειρευτείς ότι είναι νύχτα και πέφτει χαλάζι με τόση ένταση ώστε να χτυπάει την στέγη ή την πόρτα του σπιτιού σου, να περιμένεις ατυχίες στη ζωή σου και δυσάρεστα συμβάντα.

Όταν δεις να πέφτει χαλάζι πάνω σε καλλιέργειες, αλλά μετά να βγαίνει ήλιος ή ουράνιο τόξο, τότε στη ζωή σου θα έρθει μια περίοδος μίζερη και δύσκολη που όταν τελειώσει θα ακολουθήσει μια λαμπρή περίοδος όπου θα έχεις πρόοδο και ευημερία.

Σχόλια