Σεισμος- θανατος

ΚαλημεραΔεν! Εχω δει δυο φορες σε ονειρο οτι γινεται σεισμος χωρις θανατους ουτε φυσικες καταστροφες. Βλεπω πως ειμαι σε ενα χωρο με γνωστα μου ατομα.Μαλιστα στο ενα ονειρο τσακωνομασταν μεταξυ μας και ξαφνικα γινεται σεισμος μικρος. Μετα απο λιγο κι αλλος. Χωρις να παθαινει κανεις κατι ουτε υπηρχε υλικη ζημια.Υπηρχαν παιδακια μεσα στο χωρο κι εμεις τα παιρναμε και τα απασχολουσαμε για να μην φοβουνται. Και βγαινει ενας ανθρωπος σαν παπας(δεν θυμαμαι καλα )και μας λεει πως ετσι ειναι η ζωη,αυριο θα πανε βολτα οι ανθρωποι εσυ μπορει εισαι μπορει και να μην εισαι. Αυτο εκεινη τη στγμη το διαβασα και σε χαρτακι που μολις ειδα στα χερια μου. Δηλαδη μετα το σεισμο προσπαθουσε να μας συμφιλιωσει με το θεμα του θανατου. Εγω εκει ξυπνησα πεταχτηκα γτ σαν ανθρωπος φοβαμαι πολυ την ιδεα οτι καποια μερα θα πεθανω και οι δικοι μου ανθρωποι. Και τελος να πω οτι δεν ειχα καν ανησυχια η σχεση με θανατο τα προηγουμενα βραδια για να συσχετιστει το ονειρο με ανησυχια ηταν τελειως ξεκαρφωτα. Ευχαριστω!
Αννα

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Τα όνειρα με ακαθαρσίες (σκατά) έχουν διάφορες ερμηνείες αλλά στις περισσότερες περιπτώσεις είναι καλό όνειρο. Δείτε πως εξηγεί ο ονειροκρίτης τα όνειρα με ακαθαρσίες.

Οι γάμπες είναι ένα από τα σημεία του σώματος που θαυμάζει συνήθως το αντρικό φύλο στις γυναίκες. Ωστόσο, ο ονειροκρίτης δεν έχει ευχάριστη ερμηνεία για όνειρα με γάμπες.

Τα όνειρα με χρέη έχουν διαφορετικές ερμηνείες ανάλογα με το τι ακριβώς βλέπεις και τι χρωστάς ή σε ποιον.

Ετσι, σύμφωνα με τον ονειροκρίτη, αν ονειρευτείς ότι έχεις χρέη σε κάποιον άγνωστο, θα κερδίσεις λεφτά.

Ο ωτορινολαρυγγολόγος είναι ο αρμόδιος γιατρός για τα αυτιά, το λαιμό και τη μύτη μας. Διαβάστε τις ερμηνείες για τα όνειρά με ωτορινολαρυγγολόγο.

Τα νύχια στο όνειρο έχουν διαφορετικές ερμηνείες ανάλογα με την κατάσταση, το μέγεθος αλλά και το τι ακριβώς βλέπουμε να γίνεται με αυτά.

Το τρέξιμο είναι μια γνώριμη διαδικασία για τον άνθρωπο, αφού τρέχουμε είτε για προπόνηση είτε για δουλειές. Δείτε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με τρέξιμο.