Φάντασμα αλλαγη μορφων

Καλησπέρα. Είχα χρόνια να δ΄'ω κάποιων εφιάλτη. Χτες λις λιγες εικόνες που θυμάμαι είναι ότι είμαι σε ένα σπίτι ( δεν το γνωρίζω) μαζί με άτομα που ένιωθα ότι είναι εκεί ( τον πατέρα μου ο οποίος ζεί, την σχέση μου ένα μωρό ( εχω το αίσθημα ότι ή ο γίος μου είναι ή ο μικρός μου αδελφός )Η μητριά μου. Το σπίτι είχε 2 ορόφους ανέβηκα με την μητριά μου στο 2ρο που ήταν και καλά η κουζίνα με υπνοδωμάτια. χαμηλά φώτα και ξαφνικά είδα μια μορφή ενος άντρα με φουτερ που είχε κουκουλα και την φορούσε ι.. πάγωσα το κοίταγα και με πλησίαζε αλλάζοντας μορφές. Δεν μπορούσα να μιλήσω.. κάταφερα να μιλήσω και να το δείχνω στην μητριά μου και προσπάθησα να κατέβω στον κάτω όροφο που ήταν κόσμος. Για κάποιο λόγο ( να μαγειρέψω νομίζω) έπρεπε να ανέβω πάλι πάνω η μητριά μου μου είπε ότι έρχεται μαζί μου αφού είχε καταλάβει ότι φοβόμουν. Με το που ανέβηκα και μπήκα σε ένα δωμάτιο τον βλέπω πάλι μπροστά μου να λεω νατος νατος αλλά σαν να μην με άκουγε κάνεις. Τράβαγα την μητριά μου προσ τη σκάλα αλλά νομιζα ότι δεν περπατούσα... Πλησίαζε και οταν απλωνα τα χερια μου απλά το διαπερνούσε μέχρι που κάποια στιγμή το ακούμπησα και ξύπνησα τρομαγμένη. Και τώρα που σας γράφω ανατριχιάζω γιατί ακόμα έχω την εικόνα του αλλά χωρίς να γνωρίζω ποιος ή τι είναι... Η αλλαγές που έκανε με τρόμαζαν.. είναι η Μόρα?
Σοφία

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Αν δεις στο όνειρο ένα ταβάνι, αυτό συνήθως είναι καλό οιωνός με ορισμένες εξαιρέσεις.

Φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντας, λέει το ρητό. Ετσι, αν δεις στο όνειρό σου να σου προσφέρουν δώρα, τις περισσότερες φορές πρέπει να προσέξεις πολύ. Δες τι εξήγηση δίνει ο ονειροκρίτης στα όνειρα με δώρα.

Τα μεγάλα πλοία και τα καράβια γενικά τα έχουμε συσχετίσει με ξενοιασιά, απόδραση, διακοπές, ταξίδια και εξερεύνηση. Στις περισσότερες περιπτώσεις, ο ονειροκρίτης θεωρεί ότι το καράβι στο όνειρο είναι καλό σημάδι αλλά υπάρχουν και εξαιρέσεις.

Αν ονειρευτείτε να πιάνετε βατράχια, προσέξτε τα θέματα υγείας, γιατί αυτά θα δημιουργήσουν προβλήματα στην οικογένεια σας.

Αν δεις ότι αυτό που έστειλες σε κάποιο διαγωνισμό για αναγνώριση ή βράβευση δεν βραβεύθηκε, πρόσεξε να μη δεχθείς πρόταση για δουλειά που θα σου γίνει από κάποιο φίλο σου.