ποντίκι στον ύπνο μου

Το όνειρο το είδα ξημερώματα κυριακής μετά της 03.00. Ήμουν λέει στο κρεβάτι και προσπαθούσα να κοιμηθώ ,αντιλαμβανομουν ένα μικρο ποντικι να βγαίνει από καπου αλλα δεν μπορούσα να το δω καλα και που πήγαινε. Οταν σηκώθηκα να το ψάξω έβρισκα 3-4 μικρά ποντίκια να κάθονται σε ένα σημείο του τοιχου διπλα σε μια πορτα και μόλις πήγαινα να τα σκοτώσω φεύγανε και κρυβόντουσαν.Αυτο έγινε 2 φορές και την τριτη φώναξα την μητέρα μου να με βοηθήσει να τα σκοτώσω ,οταν ήρθε στο δωμάτιο που ήμουν και άνοιξε την πορτα και το φως αρχισαν να φεύγουν ξανά αυτά που ήταν στον τοιχο και βγήκαν αλλα 3-4 μικρά κάτω από την πορτα.Μολις μπήκε στο δωμάτιο σήκωσε και τα σκεπάσματα να δει άμα είχε από κάτω τίποτα αλλα δεν είχε ....εχει πολύ σκόνη όμως κάτω από τα σκεπάσματα σαν να μην είχαν τιναχθει .Τελικα δεν καταφέραμε να τα σκοτώσουμε εάν και ήταν πολύ μικρά ποντικάκια.
Παναγιώτης

ονειροκριτης

πριν από 7 μήνες 3 εβδομάδες

Το όνειρό σου με το ποντίκι δείχνει άγχος για προβλήματα που αντιμετωπίζεις και δεν μπορείς να αντέξεις.

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Τα όνειρα με στρείδια συνδέονται με τη σεξουαλική ζωή μας. 

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς ότι τρως ή μαζεύεις στρείδια, να περιμένεις πολλά κέρδη στα οικονομικά και επιτυχίες στον αισθηματικό τομέα.

Το μπαλκόνι είναι χώρος αναψυχής για ένα σπίτι, εκεί όπου καθόμαστε για να ρεμβάσουμε μέσα σε λουλούδια ατενίζοντας τον ουρανό. Στα όνειρα έχει συνήθως θετική σημασία.

Η παγίδα είναι γενικά όνειρο με διττή σημασία. Δηλαδή αν ονειρευτείς ότι έχεις πιαστεί σε μια παγίδα (π.χ. για ζώα ή πουλιά) σημαίνει ότι πρέπει να προσέχεις ιδιαίτερα είτε γιατί κινδυνεύεις από κάποια αρρώστια είτε στην πραγματικότητα νιώθεις παγιδευμένος σε καταστάσεις τις οποίες δεν μπορείς να ελέγξεις.

Η πασχαλιά είναι ένας αρωματικός θάμνος με χαρακτηριστικά μωβ λουλούδια, που ανθίζει τις μέρες περίπου του Πάσχα και για αυτό λέγεται και πασχαλιά. Ο ονειροκρίτης θεωρεί αυτά τα λουλούδια συνδεδεμένα με τον έρωτα.

Αν δείτε αυτιά στο όνειρο σας, σύμφωνα με τον ονειροκρίτη σημαίνει ότι κάποιο κακόβουλο πρόσωπο σας προσέχει, προσπαθεί να ακούσει συζητήσεις σας για να μπορέσει να σας βλάψει.

Σύμφωνα με τον ονειροκρίτη το όνειρο με φαγητό είναι καλό μόνο αν δεις ότι τρως μαζί με κάποιους άλλους. Διαφορετικά αν ονειρευτείς ότι τρως φαγητό μόνος σου, έρχονται δύσκολες μέρες.