Ο πιο αναλυτικός ονειροκρίτης

ποντίκι στον ύπνο μου

Το όνειρο το είδα ξημερώματα κυριακής μετά της 03.00. Ήμουν λέει στο κρεβάτι και προσπαθούσα να κοιμηθώ ,αντιλαμβανομουν ένα μικρο ποντικι να βγαίνει από καπου αλλα δεν μπορούσα να το δω καλα και που πήγαινε. Οταν σηκώθηκα να το ψάξω έβρισκα 3-4 μικρά ποντίκια να κάθονται σε ένα σημείο του τοιχου διπλα σε μια πορτα και μόλις πήγαινα να τα σκοτώσω φεύγανε και κρυβόντουσαν.Αυτο έγινε 2 φορές και την τριτη φώναξα την μητέρα μου να με βοηθήσει να τα σκοτώσω ,οταν ήρθε στο δωμάτιο που ήμουν και άνοιξε την πορτα και το φως αρχισαν να φεύγουν ξανά αυτά που ήταν στον τοιχο και βγήκαν αλλα 3-4 μικρά κάτω από την πορτα.Μολις μπήκε στο δωμάτιο σήκωσε και τα σκεπάσματα να δει άμα είχε από κάτω τίποτα αλλα δεν είχε ....εχει πολύ σκόνη όμως κάτω από τα σκεπάσματα σαν να μην είχαν τιναχθει .Τελικα δεν καταφέραμε να τα σκοτώσουμε εάν και ήταν πολύ μικρά ποντικάκια.
Παναγιώτης

Ονειροκρίτης: Πρόσφατες ερμηνείες ονείρων

Στον δυτικό πολιτισμό, εδώ και εκατοντάδες χρόνια το μαύρο χρώμα θεωρείται ως το χρώμα του πένθους, ενώ έχει επικρατήσει και ως το χρώμα της αμαρτίας σε αντίθεση με το λευκό, το άσπρο που συμβολίζει το αγνό, τη γέννηση που δεν έχει «μολυνθεί» από την αμαρτία. Τα όνειρα με μαύρα ρούχα ή γενικότερα αντικείμενα με μαύρο χρώμα έχουν διαφορετικές εξηγήσεις ανάλογα με την περίπτωση. Διάβασε τι λέει ο ονειροκρίτης για το καθένα...

Τα παγωτά είναι τα αγαπημένα μας για το καλοκαίρι, αλλά δυστυχώς στα όνειρα δεν είναι τόσο καλός οιωνός.

Η τσουκνίδα είναι ένα συνηθισμένο φυτό στην ύπαιθρο, που όμως αποφεύγουμε αν και έχει θεραπευτικές ιδιότητες. Ο ονειροκρίτης δίνει τις εξής ερμηνείες για τα όνειρα με τσουκνίδα.

Γενικά, η τσουκνίδα στο όνειρο σημαίνει ότι θα βιώσεις ζήλια και αχαριστία από κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο.

Η ελιά είναι ένα ευλογημένο δέντρο, που συμβολίζει την ειρήνη και την αγάπη προς τον συνάνθρωπο. Μας δίνει περίφημους και πολύ θρεπτικούς καρπούς, τις ελιές, και από αυτούς οι άνθρωποι βγάζουμε το λάδι.

Καθαρά σεντόνια σημαίνουν οικογενειακή ευτυχία ενώ τα βρώμικα και τα σχισμένα, οικογενειακά προβλήματα.

Το λιμάνι είναι το σημείο εκκίνησης αλλά και το τέλος των ταξιδιών και των περιπετειών μας. Πως εξηγεί ο ονειροκρίτης όταν βλέπεις ένα λιμάνι στο όνειρό σου;