Καλωσορίσατε στον πιο μεγάλο ονειροκρίτη για να μάθετε τι σημαίνουν τα όνειρά σας.

ποντίκι στον ύπνο μου

Το όνειρο το είδα ξημερώματα κυριακής μετά της 03.00. Ήμουν λέει στο κρεβάτι και προσπαθούσα να κοιμηθώ ,αντιλαμβανομουν ένα μικρο ποντικι να βγαίνει από καπου αλλα δεν μπορούσα να το δω καλα και που πήγαινε. Οταν σηκώθηκα να το ψάξω έβρισκα 3-4 μικρά ποντίκια να κάθονται σε ένα σημείο του τοιχου διπλα σε μια πορτα και μόλις πήγαινα να τα σκοτώσω φεύγανε και κρυβόντουσαν.Αυτο έγινε 2 φορές και την τριτη φώναξα την μητέρα μου να με βοηθήσει να τα σκοτώσω ,οταν ήρθε στο δωμάτιο που ήμουν και άνοιξε την πορτα και το φως αρχισαν να φεύγουν ξανά αυτά που ήταν στον τοιχο και βγήκαν αλλα 3-4 μικρά κάτω από την πορτα.Μολις μπήκε στο δωμάτιο σήκωσε και τα σκεπάσματα να δει άμα είχε από κάτω τίποτα αλλα δεν είχε ....εχει πολύ σκόνη όμως κάτω από τα σκεπάσματα σαν να μην είχαν τιναχθει .Τελικα δεν καταφέραμε να τα σκοτώσουμε εάν και ήταν πολύ μικρά ποντικάκια.
Παναγιώτης

Ονειροκρίτης: Πρόσφατες ερμηνείες ονείρων

Το ψαλίδι αν το δούμε σε όνειρο είναι πολύ κακός οιωνός, κατά τον ονειροκρίτη.

Το ψάρεμα είναι μία ασχολία που συνδυάζει την ηρεμία και την υπομονή. Μάλιστα, όταν η ψαριά είναι καλή για τον ψαρά, είναι επιτυχία και φέρνει σίγουρα ευμάρεια μια και τα ψάρια που έπιασε μπορεί να τα φάει ή να τα πουλήσει για να βγάλει λεφτά.

Η αγαύη είναι ένα κακτώδες φυτό, που έχει πάρει το όνομα του από την κόρη του αρχαίου βασιλιά των Θηβών Κάδμου. Το φυτό αυτό λέγεται και "αθάνατος" γιατί ριζώνει και αναπτύσσεται άνετα και σε φτωχά, ξερά εδάφη ακόμα και χωρίς νερό!

Σύμφωνα με τον ονειροκρίτη, όπως και να τα ονειρευτείς τα ερπετά, είναι κακό όνειρο γιατί πάντοτε είναι σημάδι προδοσίας, συκοφαντίας και φιλονικίας.

Πέτρες λέμε όλα τα υλικά που δημιουργούνται από γεωλογικές διαδικασίες και προέρχονται από πετρώματα. Τις βλέπουμε παντού γύρω μας, και είναι λογικό να τις δούμε και στα όνειρά μας. Δείτε πως εξηγεί ο ονειροκρίτης τα όνειρα με πέτρα και λίθους.

Η χαίτη στα ζώα δείχνει ρώμη και είναι στοιχείο επιβολής. Στα όνειρα ο ονειροκρίτης εξηγεί την παρουσία χαίτης ως ένα δείγμα κοινωνικοποίησης.