Γυναίκα με άσπρο φόρεμα

Βρισκόμουνα σε ένα κρεβάτι με λευκά σεντόνια και μαξιλαροντύματα μαζί με την εγγονή μου. Από τη μια αναρωτιόμουνα σε ποιο σπίτι ήμουν και από την άλλη προσπαθούσα να πείσω την μικρή να κοιμηθεί. Ξαφνικά αντιλήφθηκα μπροστά, κοντά στον τοίχο αριστερά μια γυναίκα με μακριά καστανά μαλλιά πιασμένα πίσω και άσπρο μακρύ φόρεμα να με κοιτάζει έντονα. Έμοιαζε με άγγελο αλλά δεν είδα φτερά. Ήθελα να την παρατηρήσω καλύτερα αλλά δεν μπόρεσα γιατί η μικρή πετάχτηκε πάνω μου και μου έκρυψε τη φιγούρα της γυναίκας...
Ανδρονίκη

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Οι εφημερίδες είναι τα έντυπα από τα οποία ενημερωνόμαστε για τις εξελίξεις στην καθημερινότητα. Σπάνια όμως υπάρχει κάποιο βαθύτερο νόημα στις ειδήσεις, και με αυτόν τον τρόπο εξηγεί τα όνειρα αυτά ο ονειροκρίτης.

Η ψωρίαση ή ψώρα είναι μια χρόνια, μη μεταδοτική ασθένεια του δέρματος και των αρθρώσεων. Προκαλεί συνήθως κόκκινίλες, φολιδωτές κηλίδες στην επιδερμίδα.  Πως όμως εξηγεί ο ονειροκρίτης τα όνειρα με ψώρα;

Η τούρτα στα όνειρα θεωρείται καλός οιωνός και γενικά τέτοιου είδους όνειρα θεωρούνται θετικά.

Σύμφωνα με τον ονειροκρίτη, αν δεις στο όνειρό σου μια τούρτα σημαίνει ότι θα μάθεις κάποια ευχάριστα νέα.

Ο σταυρός είναι το συμβολο του Χριστιανισμού και συμβολίζει τα Πάθη και το βασανισμού του Ιησού Χριστού. Κατά τον ονειροκρίτη, ο σταυρός στα όνειρα μας είναι οιωνός για βάσανα και προδοσίες.

Γενικά, λοιπόν, αν ονειρευτείτε σταυρό να περιμένετε στενοχώριες και δυσκολίες.

Κατά τον ονειροκρίτη, αν δείτε τους γονείς σας στο όνειρό σας αυτό σημαίνει διαφορετικά πράγματα ανάλογα με το πως τους είδατε.

Κατά τον ονειροκρίτη τα όνειρα με σφαίρες όπλων δείχνουν ότι έχεις συσσωρεύσει φόβο, θυμό και επιθετικότητα. Επίσης, θα έχεις δυσκολίες και αρρώστιες είτε σε εσένα προσωπικά είτε σε άλλα μέλη της οικογένειάς σου, π.χ.