Πτώση από μπαλκόνι

Είδα στον ύπνο μου να είμαι με το αγόρι μου στο μπαλκόνι ενος θειου και να έπρεπε να κατεβούμε από το αυτο για να φύγουμε να παμε σπιτι . Εγω φοβομουν και του φωναζα να μην πεσει γιατί θα χτυπήσει. Εκείνος φορούσε ζεστά ρούχα και έπεσε. Έκανε πολύ ώρα να πέσει και ΜΌΛΙΣ έπεσε χτύπησε την πλάτη του σε ένα δέντρο με φύλλα αλλά βρήκε πάνω σε ένα κορμό δέντρου μυτερό ξύλου. Γέμισε αίματα παντού και μετά τον πήγανε στο νοσοκομείο όπου τελικά ήταν μια χαρά και περπατούσε.. Τι είναι όλο αυτο;
Χριστίνα Λ

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Ο ταχυδακτυλουργός είναι ο άνθρωπος που βασίζεται στην ταχύτητα και στα κόλπα για να μας κάνει να πιστέψουμε κάτι που βλέπουμε ως αληθινό.

Οι μπάμιες είναι ένα καλό και υγιεινό φαγητό το οποίο όμως από πολλούς θεωρείται πικρό και δύσκολα τρώγονται από μόνες τους. Κάπως έτσι ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με μπάμιες.

Πολύ άσχημο όνειρο, έρχονται αρρώστιες και στενοχώριες. Ειδικότερα, αν δεις οτι είσαι εσύ αβάπτιστος/η θα έχεις μεγάλες στεναχώριες.

Η παροιμία λέει, οι πεθαμένοι με τους πεθαμένους και οι ζωντανοί με τους ζωντανούς. Δείτε πως ερμηνεύονται τα όνειρά μας όταν βλέπουμε έναν πεθαμένο, νεκρό συγγενή ή άγνωστο...

Αντίθετα με ότι θα περίμενε κανείς, αν δείτε λεφτά στο όνειρό σας μόνο καλό δεν είναι. Στις περισσότερες περιπτώσεις ο ονειροκρίτης λέει πως είναι κακό όνειρο με λίγες εξαιρέσεις.

Τα ψέματα είναι η οδός του κακού. Είναι το ανέντιμο, το υποκριτικό, η επιτομή της άρνησης του ανθρώπου να παραδεχτεί την αλήθεια. Κάπως έτσι ερμηνεύει και ο ονειροκρίτης τα όνειρα με ψέματα.