Πτώση από μπαλκόνι

Είδα στον ύπνο μου να είμαι με το αγόρι μου στο μπαλκόνι ενος θειου και να έπρεπε να κατεβούμε από το αυτο για να φύγουμε να παμε σπιτι . Εγω φοβομουν και του φωναζα να μην πεσει γιατί θα χτυπήσει. Εκείνος φορούσε ζεστά ρούχα και έπεσε. Έκανε πολύ ώρα να πέσει και ΜΌΛΙΣ έπεσε χτύπησε την πλάτη του σε ένα δέντρο με φύλλα αλλά βρήκε πάνω σε ένα κορμό δέντρου μυτερό ξύλου. Γέμισε αίματα παντού και μετά τον πήγανε στο νοσοκομείο όπου τελικά ήταν μια χαρά και περπατούσε.. Τι είναι όλο αυτο;
Χριστίνα Λ

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Τα όνειρα με χορό θεωρούνται οιωνοί και σημάδια του έρωτα και του πάθους, ειδικά αν ο χορός είναι το ερωτικότατο τάνγκο.

Αν ονειρευτείτε στεφάνι γάμου, για τους παντρεμένους σημαίνει οικογενειακή ευτυχία. Για τους ανύπαντρους σημαίνει επιθυμία γάμου.

Το δάφνινο στεφάνι προμηνύει ότι θα σας αναγνωρίσουν στη δουλειά σας και θα λάβετε δόξα και τιμές.

Σύμφωνα με τον ονειροκρίτη, αν δείτε στο όνειρο σας ψάθες τότε αυτό είναι οιωνός για καλές προοπτικές στις δουλειές σας.

Αν όμως δείτε ψάθες παλιές και τριμμένες, θα αντιμετωπίσετε καταστάσεις ενοχλητικές και δύσκολες, ειδικά στη δουλειά σας.

Η ακρόπολη στην αρχαιότητα χρησιμοποιούνταν είτε ως οχυρωμένος οικισμός είτε ως πυρήνας και λατρευτικό κέντρο μιας πόλης. Η πιο φημισμένη Ακρόπολη είναι της Αθήνας, και στα όνειρα είναι καλός οιωνός.

Το να ονειρευτείς ψητό οποιουδήποτε είδους θεωρείται ένα πολύ καλό όνειρο, πλην κάποιων εξαιρέσεων.

Τα όνειρα με στρείδια συνδέονται με τη σεξουαλική ζωή μας. 

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς ότι τρως ή μαζεύεις στρείδια, να περιμένεις πολλά κέρδη στα οικονομικά και επιτυχίες στον αισθηματικό τομέα.