Μαυρο αυτοκινητο να με ακολουθει

Ειδα να με ακολουθει ενα μαυρο αυτοκινητο με κοκκινα τζαμια και μου ελεγε να μπω αλλα εγω δεν ηθελα και ετρεχα να ξεφυγω
Aλκης

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Τα όνειρα με βάρκες είναι γενικά καλά όνειρα εκτός αν δείτε στο όνειρο σας ότι είχατε προβλήματα ή ότι χάσατε σε κάποιο αγώνα.

Τα νύχια στο όνειρο έχουν διαφορετικές ερμηνείες ανάλογα με την κατάσταση, το μέγεθος αλλά και το τι ακριβώς βλέπουμε να γίνεται με αυτά.

Τα καρύδια είναι ένας από τους πιο σημαντικούς σε θρεπτική αξία ξηρούς καρπούς αφού στη ζαχαροπλαστική, στη μαγειρική και τρώγεται και σκέτο. Είναι δε τόσο ανθεκτικά που συχνά η λέξη καρύδι χρησιμοποιείται στην καθημερινότητα μας για να χαρακτηρίσει κάποιον. Πως όμως εξηγεί ο ονειροκρίτης τα όνειρα με καρύδια;

Ο σταυρός είναι το συμβολο του Χριστιανισμού και συμβολίζει τα Πάθη και το βασανισμού του Ιησού Χριστού. Κατά τον ονειροκρίτη, ο σταυρός στα όνειρα μας είναι οιωνός για βάσανα και προδοσίες.

Γενικά, λοιπόν, αν ονειρευτείτε σταυρό να περιμένετε στενοχώριες και δυσκολίες.

Η ρόδα και γενικότερα ο τροχός είναι σύμβολο της κίνησης και της αλλαγής, του ρίσκου και των νέων αποφάσεων. Στα όνειρα, η ρόδα και ο τροχός είναι οιωνοί, άλλοτε καλοί και άλλοτε κακοί, για την πορεία της ζωής μας.