Νυχτερινο Κολυμπι

Ειδα οτι κολυμπουσα νυχτα μεσα σε μια απεραντη θαλασσα, στα βαθια, και εβλεπα εξω την παραλια, ερημη να απλωνεται σαν να μην ειχε τελος.Δεν ειχα αγχος στο ονειρο, αντιθετα μου αρεσε αυτο, απλα ενιωθα να εχω χαθει αλλα χωρις να με νοιαζει.Το νερο της θαλασσας ηταν μαυρο αλλα κρυσταλινο και πεντακαθαρο, χωρις κυματα, κι ο ουρανος καθαρος.Ξαφνικα εκει που κολυμπουσα προς τα μεσα, ειδα ενα τεραστιο τσουναμι να εμφανιζεται και να ερχεται καταπανω μου.Τρομαξα, αλλα εμεινα ακινητη, και τελικα περασε απο πανω μου χωρις ουτε να με πνιξει ουτε να με παρασυρει, κι εσκασε, προκαλωντας μονο ενα μικρο σεισμο, στην ακτη, χωρις αλλες καταστροφες.Συνεχισα τοτε το κολυμπι μου βγαινοντας προς την ακτη, να μην ερθει αλλο τσουναμι, αλλα χωρις να φοβαμαι, κι εκει ξυπνησα.Περναω ενα προβλημα υγειας συν την απωλεια ενος αγαπημενου προσωπου αυτη την περιοδο, και αισθανομαι οτι το ονειρο σχετιζεται καπως με αυτο.
Σπυριδουλα

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς μέλισσες να πετούν σε σμήνος, σημαίνει ότι θα έχεις κέρδη.

Πολλές μέλισσες που πηγαινοέρχονται στην κυψέλη, σημαίνουν χαρά, ευτυχία, αφθονία και αγάπη στην οικογένεια σου.

Τα λουλούδια στο όνειρό μας είναι οιωνοί για τα αισθηματικά μας. Μερικές φορές σημαίνουν ερωτικές επιτυχίες, αλλά άλλες φορές ο ονειροκρίτης τα εξηγεί ως σύμβολα απογοήτευσης.

Το όνειρο με χιόνι μην το φοβάσαι, γιατί το χιόνι το λευκό δηλώνει την αγνότητα, τον ανεπιτήδευτο έρωτα και τη χαρά του παιχνιδιού. Αντίθετα να φοβάσαι τη χιονοθύελλα ή το βρώμικο χιόνι.

Οι μπερδεμένες κλωστές σημαίνουν αναποδιές και δυσκολίες στις δουλειές σου και πιθανώς αποτυχία στα σχέδια που κάνεις

Η κοπέλα που θα ονειρευτεί χρυσή κλωστή, γρήγορα θα κάνει ένα καλό γάμο και θα ευτυχήσει.

Αν κάποιος δει να ράβει με μαύρη κλωστή, είναι οιωνός άσχημα νέα ακόμα και θάνατο.

Τα όνειρα με χρέη έχουν διαφορετικές ερμηνείες ανάλογα με το τι ακριβώς βλέπεις και τι χρωστάς ή σε ποιον.

Ετσι, σύμφωνα με τον ονειροκρίτη, αν ονειρευτείς ότι έχεις χρέη σε κάποιον άγνωστο, θα κερδίσεις λεφτά.