Τηλεφωνο με πεθαμενους

Καλησπερα σας. Ειδε η μητερα μου οτι πηρε τηλεφωνο τον πρωην αντρα της κ πατερα μου (ο οποιος πεθανε πολυ προσφατα, πριν 15 μερες). Εκεινος της ειπε να παρει τηλεφωνο την μητερα του κ πρωην πεθερα της, που ειναι πεθαμενη. Εκεινη στη συνεχεια της ειπε να παρει κ την μητερα της μαμας μου, επισης πεθαμενη, η οποια και την ρωτησε ποτε θα παει να τους δει. Η μαμα μου ομως δεν της απαντησε κατι. Με φοβισε το ονειρο, τι σημαινει?? Ας μου απαντησει καποιος, εχουμε κ ταξιδι σε λιγες μερες κ εχω φοβηθει αρκετα.
Βασια

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Τα όνειρα με τούνελ δεν θεωρούνται καλά όνειρα γιατί υποδηλώνουν απρόσμενες αλλαγές, οικονομικές δυσκολίες και αδιέξοδα, συναισθηματικές εμπλοκές, και γενικά δυσάρεστες καταστάσεις στην εργασία, τον έρωτα και την οικογένεια.

Αν ονειρευτείτε ότι πραγματοποιείτε κάποιο ταξίδι, είναι προμήνυμα ότι θα λάβετε κληρονομιά από κει που δεν το περιμένατε.

Είδες φόρεμα στο όνειρό σου και αναρωτιέσαι τι σημαίνει; Δύσκολη η ερμηνεία γιατί εξαρτάται από το τι ακριβώς είδες. Διάβασε παρακάτω τις πιο συνηθισμένες ερμηνείες από τον ονειροκρίτη.

Τα όνειρα με τσάντα έχουν διαφορετική ερμηνεία από τον ονειροκρίτη ανάλογα με το είδος και την ποιότητα της τσάντας. Δείτε πως εξηγούνται τα όνειρα με τσάντες.

Ο αγώνας είναι μια πανάρχαιη έννοια, συνυφασμένη με την φύση του ίδιου του ανθρώπου να αγωνίζεται για να πετύχει κάτι. Δείτε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τους αγώνες στα όνειρα.

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς  κάποιος να σε υπνωτίζει και να σου λέει να κάνεις ότι θέλει, τότε αυτό σημαίνει ότι θα γίνεις υποχείριο κάποιου ή ότι ο σύντροφός σου σε κοροιδεύει.