Χρυσή εικόνα Παναγίας

Είδα στον ύπνο μου ότι σε ένα ασαφές περιβάλλον που είχε άμεση σχέση με πολύ κοντινό μου πρόσωπο - ίσως και αυτό το ίδιο το πρόσωπο να την κρατούσε - μία χρυσή εικόνα μεσαίου μεγέθους τηε Παναγίας. Μου έκανε μεγάλη εντύπωση ότι η εικόνα ήταν ολόκληρη φτιαγμένη από ανοιχτόχρωμο λαμπερό χρυσό. Κυριολεκτικά έλαμπε. Πώς εξηγείται αυτό το όνειρο?
Χριστίνα

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Αν δεις όνειρο με κουζίνα, είναι καλό όνειρο και θα έχεις γενικά ευτυχία.

Αν ονειρευτείτε τηλέφωνο, είναι προμήνυμα ότι θα έρθετε αντιμέτωπος με αγνώστους που θα σας πλήξουν σοβαρά και θα αναμιχθούν στις υποθέσεις σας.

Τα όνειρα με άντρα ή άντρες έχουν διαφορετικές εξηγήσεις από τον ονειροκρίτη, ανάλογα με το τι ακριβώς βλέπετε αλλά και ποιος βλέπει το όνειρο αυτό.

Το μουγκρητό είναι φυσιολογική έκφραση ανθρώπων και ζώων και μπορεί να είναι από δυσκολίες αλλά μερικές φορές και από ευχαρίστηση...

Ως γνωστόν, για τους αρχαίους ο Χάρος ήταν ο πορθμέας του Άδη, δηλαδή εκείνος που μετέφερε τις νεκρές ψυχές στην άλλη όχθη του ποταμού Αχέροντα,  όπου ήταν η είσοδος για τον Κάτω Κόσμο.

Προσοχή σε αυτό το όνειρο γιατί συνήθως θεωρείται ότι είναι οιωνός για λεφτά, αλλά δεν είναι πάντα έτσι σύμφωνα με τον ονειροκρίτη.