εγώ με τη νεκρή γιαγιά μου

Είδα την αγαπημένη μου γιαγιά να πέφτει να κοιμηθεί δίπλα μου στο κρεβάτι και πριν ξαπλώσει να μου ζητάει με λαχτάρα να της δώσω ένα ματάκι μπλε χάντρα. Εγώ στην αρχή εξεπλάγην της είπα που θα βρω να σου δώσω ? Μετά όμως παρατήρησα ότι στο μαξιλάρι μου υπήρχε καρφιτσωμένη μια γυαλιστερή χρυσή παραμάνα από την οποία κρεμόταν ένα μπλε ματάκι. Της την έδωσα και της άρεσε πάρα πολύ , την κοίταζε και μάλιστα χαμογελούσε βάζοντάς την δίπλα από το αυτί της σαν σκουλαρίκι. Μου είπε ότι της αρέσει πάρα πολύ και ότι είναι σαν κόσμημα. Κάπως έτσι τελείωσε το όνειρό μου....
ΙΩΑΝΝΑ

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Η πεθερά και ο πεθερός είναι οι αμετακίνητες φιγούρες που έχουν ενα ειδικό βάρος στο γάμο. Διάβασε τι ερμηνεία δίνει ο ονειροκρίτης στα όνειρα όπου βλέπουμε τα πεθερικά μας.

Τα όνειρα με μοσχάρι έχουν διαφορετικές εξηγήσεις από τον ονειροκρίτη ανάλογα με το ακριβώς θα δείτε.

Η τούρτα στα όνειρα θεωρείται καλός οιωνός και γενικά τέτοιου είδους όνειρα θεωρούνται θετικά.

Σύμφωνα με τον ονειροκρίτη, αν δεις στο όνειρό σου μια τούρτα σημαίνει ότι θα μάθεις κάποια ευχάριστα νέα.

Τα όνειρα με άντρα ή άντρες έχουν διαφορετικές εξηγήσεις από τον ονειροκρίτη, ανάλογα με το τι ακριβώς βλέπετε αλλά και ποιος βλέπει το όνειρο αυτό.

Οι σαρδέλες στο όνειρο μπορεί να έχουν ευνοική ερμηνεία, μπορεί όμως να δείχνουν και πίκρες ή δυσάρεστα γεγονότα που θα συμβούν.

Το να ονειρεύεστε ότι είστε εντελώς ή εν μέρει γυμνός μπορεί να είναι ανησυχητικό, αλλά είναι πολύ συνηθισμένο.