Μπουκάλια με γάλα

Είδα πως ήμουν σ ένα περιβόλι με το σκύλο μου ο οποίος έπαιζε με μαύρα γατάκια. Το περιβόλι ήταν γνωστού μου κ παρατημένο. Ξαφνικά εμφανίζεται αυτός ο γνωστός μου, έχει αλλάξει επάγγελμα είναι γάλατας κ κουβαλάει δοχεία μεγάλα γεμάτα γάλα, τα οποία τα πήγαινε για πούλημα. Δίπλα μου ήταν πάρα πολλά μπουκάλια με κάθε λογής γάλα.. Το όνειρο ήταν σκοτεινό κ μου άφησε ουδέτερη αίσθηση.
Χάρης

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Το αεροδρόμιο ειναι ο χώρος από τον οποίο απογειωνόμαστε για άλλα μέρη αλλά ταυτόχρονα και το μέρος όπου καταλήγουμε σε ένα μακρυνό ταξίδι. Συνήθως, στον ονειροκρίτη τα αεροδρόμιο συνδέονται με επαγγελματικά ή οικονομικά, αλλά και γενικότερα με αλλαγές στη ζωή μας.

Τα όνειρα με μοσχάρι έχουν διαφορετικές εξηγήσεις από τον ονειροκρίτη ανάλογα με το ακριβώς θα δείτε.

Το κρύο στο όνειρο έχει διττή σημασία και οι ερμηνείες που δίνει ο ονειροκρίτης διαφέρουν ανάλογα με τα συμφραζόμενα. Διάβασε την ερμηνεία που δίνει ο ονειροκρίτης για το κρύο στα όνειρά μας.

Το πετρέλαιο ειναι το ορυκτό από το οποίο παράγουμε άπειρα χρήσιμα προϊόντα, καύσιμα και πρώτες ύλες. Πως εξηγεί όμως ο ονειροκρίτης το πετρέλαιο στο όνειρο;

Η κρεμάλα και το κρέμασμα ήταν ένας από τους πιο διαδεδομένους τρόπους εκτέλεσης δια βασανισμού που επινόησε ποτέ η ανθρωπότητα. Στο όνειρο η κρεμάλα σε σπάνιες περιπτώσεις σημαίνει κάτι καλό....

Τα ώριμα σταφύλια συμβολίζουν τη χαρά. Αν τα ονειρευτείς σημαίνει ότι έχει επαγγελματικές και αισθηματικές επιτυχίες, ενώ αν έχεις προβλήματα υγείας σύντομα θα τα ξεπεράσεις.