Ο άντρας με το κανό

Απόψε είδα στο όνειρο μου ότι είχε έρθει στο σπίτι μου ο άνθρωπος που είμαι ερωτευμένη και έχουμε σχέση και κρατούσε ένα ολοκαίνουργο ξύλινο κανό. Βγήκα στην εξώπορτα να του μιλήσω αλλά επειδή ήταν ο άντρας μου και ο γιός μου σπίτι δεν του μίλησα. Μετά κατέβηκα με τον άντρα και το γιό μου κάτω στο σπίτι στην είσοδο της πολυκατοικίας είδα το κανό αλλά όχι τον αγαπημένο μου. Τι μπορεί να σημαίνει?
Αθηνά

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Τα κοσμήματα και τα χρυσαφικά στο όνειρο έχουν αμφίσημη εξήγηση, όπως συμβαίνει και στη ζωή. Κάποιες φορές δείχνουν πλούτο και ευτυχία, κάποιες άλλες φορές είναι «φυλακή» και δυστυχία, λέει ο ονειροκρίτης.

Αντίθετα με ότι θα περίμενε κανείς, αν δείτε λεφτά στο όνειρό σας μόνο καλό δεν είναι. Στις περισσότερες περιπτώσεις ο ονειροκρίτης λέει πως είναι κακό όνειρο με λίγες εξαιρέσεις.

Τα όνειρα με χρηματοκιβώτια δείχνουν ότι θα έχετε προβλήματα στην οικονομική σας κατάσταση και στις επιχειρήσεις σας, αν έχετε, ενώ θα κινδυνεύσετε να χάσετε λεφτά.

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς ένα νεαρό κατσίκι είναι οιωνός για αρρώστια. Αν έχεις παιδιά, θα πρέπει να προσέξεις γιατί μπορεί να αρρωστήσουν.

Η καλύβα είναι το σπίτι του φτωχού. Στα όνειρα, η καλύβα έχει διαφορετική ερμηνεία ανάλογα με το ποιος βλέπει το όνειρο.

Για παράδειγμα,  αν ένας πλούσιος δει ότι μένει σε καλύβα σημαίνει ότι θα έχει μια οικονομική καταστροφή.