Ράσα παππά

Ονειρεύτηκα πως βρισκόμουν σε ένα παλιό αρχοντικό σπίτι,στο οποίο ότι είχα μετακομίσει.Ένιωθα πάρα πολύ ευτυχισμένη.Με επισκέφτηκε ένας φίλος από τα παλιά.Χάρηκα τόσο που ήρθε να με δεί κι αμέσως άρχισα να τον ξεναγώ στο καινούριο μου χώρο.Σε ένα μέρος του δωματίου μου ειχα μια κρεμάστρα από ρουχα δικά μου και του τα έδειχνα με ενθουσιαμό,ανάμεσα στα ρούχα μου βρήκα κρεμασμένα ράσα ενός παπά..χρωματιστά!(χαρούμενα σαν αυτά που φοράνε κατα τη διάρκεια της λειτουργίας).Μου έκανε εντύπωση που τα βρήκα ανάμεσα στα ρούχα μου και θυμάμαι να στέκομαι με απορία κ να τα κοιτω!
Ανδριανα

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Τα όνειρα με βροχή είναι γενικά καλά όνειρα, αρκεί να δείτε ήρεμη βροχούλα. Αν ονειρευτείτε όμως καταιγίδα να λυσσομανάει ή λασποβροχή τα πράγματα δεν θα είναι τόσο καλά.

Τα μήλα στο όνειρο δείχνουν διαφορετικά πράγματα ανάλογα με το είδος, το σχήμα, το χρώμα και τη ζουμερότητα του φρούτου!

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς ότι είσαι οδοιπόρος και μόνος σου σε έρημο δρόμο, περίμενε δύσκολες μέρες γεμάτες στενοχώρια. Αν τα παπούτσια είναι βρώμικα και σκισμένα περίμενε και αρρώστιες.

Η παγίδα είναι γενικά όνειρο με διττή σημασία. Δηλαδή αν ονειρευτείς ότι έχεις πιαστεί σε μια παγίδα (π.χ. για ζώα ή πουλιά) σημαίνει ότι πρέπει να προσέχεις ιδιαίτερα είτε γιατί κινδυνεύεις από κάποια αρρώστια είτε στην πραγματικότητα νιώθεις παγιδευμένος σε καταστάσεις τις οποίες δεν μπορείς να ελέγξεις.

Το κυριολεκτικό φτύσιμο είναι κακή συνήθεια. Σε συμβολικό επίπεδο, δείχνει προσβολή και μείωση του ατόμου. Κάπως αντίστοιχα εξηγεί και ο ονειροκρίτης τα όνειρα με φτύσιμο.

Τα μεγάλα πλοία και τα καράβια γενικά τα έχουμε συσχετίσει με ξενοιασιά, απόδραση, διακοπές, ταξίδια και εξερεύνηση. Στις περισσότερες περιπτώσεις, ο ονειροκρίτης θεωρεί ότι το καράβι στο όνειρο είναι καλό σημάδι αλλά υπάρχουν και εξαιρέσεις.