Μαύρος Σκυλος

Είδα ότι ήμουν σε ένα μονοπάτι εγώ με ένα άλλο πρόσωπο αρσενικό μεγαλύτερο από μένα μεσήλικας, δεν τον γνωρίζω στη πραγματική μου ζωή .διασχίζαμε το μονοπάτι σε χωματόδρομο και ερχόταν ένα σκυλί μαύρο επιθετικά και με άρπαξε από τα χέρια και μου τα δάγκωνε. ο άνθρωπος που ήταν από πίσω μου εκείνη την ώρα τον πυροβόλησε και αφού τον πέτυχε ακούστηκε ένας ήχος πολύ δυνατός σαν να έσπασε μια τζαμαρία, δεν είδα το θάνατο του .απλά έβγαλα τα χέρια μου από το στόμα του και ήταν υγρά από τα σάλια του και πολύ ελαφρώς με αίμα.
Κωνσταντίνα

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Ο βράχος είναι γεωλογικός σχηματισμός που συνήθως συμβολίζει τη δύναμη, γι' αυτό λέμε συχνά "δυνατός σαν βράχος". Δείτε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με βράχους και βράχια.

Είτε τρως είτε αγοράζεις είτε πουλάς είτε απλά δεις μούρα, θα στενοχωρηθείς πολύ ή μπορεί να στενοχωρήσεις εσύ τους άλλους με τη συμπεριφορά σου.

Τα όνειρα με οικογένειες συνήθως απεικονίζουν ακριβώς τις πραγματικές καταστάσεις που βιώνουμε στις οικογένειες μας. Δείτε αναλυτικά τις ερμηνείες που δίνει ο ονειροκρίτης.

Στην πραγματική ζωή, η πτώση και γενικά το πέσιμο είναι μια κατάσταση στην οποία δεν έχουμε τον έλεγχο με αποτέλεσμα να κινδυνεύει η ασφάλεια μας. Τι σημαίνει όμως αν δείτε αν ονειρευτήκατε ότι πέφτετε; Ο ονειροκρίτης δίνει την ερμηνεία.

Τα όνειρα με χορό θεωρούνται οιωνοί και σημάδια του έρωτα και του πάθους, ειδικά αν ο χορός είναι το ερωτικότατο τάνγκο.

Οι γείτονες είναι οι άνθρωποι που βλέπουμε καθημερινά στο δρόμο, στα μαγαζιά, στο ασανσέρ, ανταλλάσουμε κουβέντες μαζί τους, και τυπικά λόγια χωρίς τις περισσότερες φορές να έχουμε κάποια ιδιαίτερη σχέση. Πολλές φορές, οι γείτονες είναι πηγή ανησυχίας και προβλημάτων.