καθηγητρια πανεπιστημιου

Καλησπερα.Τον τελευταιο μηνα εχω δει πανω απο 4/ 5 φορες το ιδιο αυτο ονειρο, παντα πολυ ζωντανο, νιωθω οτι κατι καποιος θελει να μου πει μεσα απο αυτο, αλλα δεν ξερω τι, και ειναι πολυ σημαντικη για μενα μια ερμηνεια. Βλεπω μια συγκεκριμενη καθηγητρια μου στο πανεπιστημιο, πραγματικο προσωπο, την οποια στην πραγματικοτητα εγω τη θαυμαζω ιδιαιτερα, αλλα εκεινη νομιζω πως δεν εχει σχηματισει καλη αποψη για μενα απο μια αποτυχημενη συνεργασια που ειχαμε πριν απο αρκετους μηνες, κι οτι με αντιπαθει.Το ονειρο που βλεπω τοσο συχνα τελευταια, ειναι οτι η συγκεκριμενη καθηγητρια με συναντα στη σχολη χαμογελαστη, εκει που τη βλεπω δηλαδη και στην πραγματικοτητα καθε μερα, με αγκαλιαζει με εναν μητρικο τροπο μου λεει πως με αγαπα πολυ και με καταλαβαινει επειδη της μοιαζω κατα βαθος, και με συμβουλευει για τα θεματα που με απασχολουν στη σχολη.Ειμαι σε μια φαση με καποια θεματα στη σχολη που αισθανομαι οτι πραγματικα χρειαζομαι τη βοηθεια της για να τα επιλυσω, αλλα φοβαμαι να της μιλησω λογω του οτι τοτε μου ειχε μιλησει πολυ αποτομα και καπως ασχημα,χωρις να δειχνει καν οτι καταλαβαινει τη δικη μου θεση, και γι αυτο νομιζω οτι στην πραγματικοτητα με αντιπαθει. Ωστοσο το ονειρο επαναλαμβανεται συχνα κι ειναι παντα πολυ ζωντανο και πειστικο, αφηνοντας μου ενα ομορφο συναισθημα και μια ανεξηγητη διαισθηση πως ειναι αληθεια, ακομα κι οταν ξυπναω.Το πιο περιεργο απο ολα ειναι οτι χθες το βραδυ ειδα παλι το ιδιο ονειρο, και σημερα συνεβη αναπαντεχα ενα περιστατικο στη σχολη με το οποιο αυτη η καθηγητρια εμπλεκεται αμεσα, αλλα δεν ηταν εκει, και δεν μου αφηνει αλλη επιλογη απο το να της μιλησω και να την ενημερωσω γι αυτο.Το περιστατικο επισης συνδεεται αμεσα με τα θεματα της σχολης γενικα,στα οποια εμπλεκομαι κι εγω και νιωθω πως χρειαζομαι την βοηθεια της για να επιλυσω. Μπορει να σημαινει κατι το συγκεκριμενο ονειρο σχετικα με την κατασταση?Να εμπιστευτω τη διαισθηση μου και να της μιλησω επιδιωκοντας μια εκ νεου συνεργασια μαζι της με την προοπτικη αυτη τη φορα να πετυχει, η μπορει να ειναι απλα αυτα τα ονειρα αποκυηματα της φαντασιας μου κι αυτο που θα ηθελα να συμβαινει, αλλα δεν..?Σας παρακαλω δωστε μου μια ερμηνεια, ειναι πολυ σημαντικο για μενα..Ευχαριστω εκ των προτερων.
Lila

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Το ξενοδοχείο είναι το μέρος που έχουμε συνδέσει με τις διακοπές μας αλλά είναι και σύμβολο για τους ξένους και τον τουρισμό. Πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με ξενοδοχεία;

Τα μελομακάρονα είναι το απόλυτο γλυκό των Χριστουγέννων και φυσικά ένα από τα αγαπημένα όλου του κόσμου στην Ελλάδα. Ωστόσο, παρότι τρώμε μελομακάρονα και ευχαριστιόμαστε, ο ονειροκρίτης υποστηρίζει ότι αν αν ονειρευτείς ότι τρως μελομακάρονα, θα μάθεις κάτι άσχημο που θα σε πικράνει πολύ.

Οι γάμπες είναι ένα από τα σημεία του σώματος που θαυμάζει συνήθως το αντρικό φύλο στις γυναίκες. Ωστόσο, ο ονειροκρίτης δεν έχει ευχάριστη ερμηνεία για όνειρα με γάμπες.

Το ψαλίδι αν το δούμε σε όνειρο είναι πολύ κακός οιωνός, κατά τον ονειροκρίτη.

Τα δάχτυλα, και ειδικά ο αντίχειρας, θεωρούνται από τους ανθρωπολόγους βασικός παράγοντας της εξέλιξης του ανθρώπου στη σημερινή του κατάσταση. Και γι' αυτό είναι πολύ συνηθισμένα να βλέπουμε δάχτυλα στο όνειρό μας. Τι ερμηνεία δίνει ο ονειροκρίτης στα δάχτυλα;

Γενικά τα όνειρα με στρατό δεν είναι καλοί οιωνοί. Συνήθως υποδηλώνουν στενοχώριες, και είναι προμηνύματα για κινδύνους και ίσως αρρώστιες. Όμως τα όνειρα με φαντάρους έχουν διαφορετική, καλύτερη ερμηνεία.